reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

kasiu: ja tez mysle ze sposob rehabilitacji jest zalezny od zalecenia, czy moga robic ja tylko rodzice czy wynaga fachowej porady i spojrzenia na cwiczenie okiem "obiektywnym". zatem nie obawiaj ze chca cie oszukac.

dziewczyny prosze o pozytywne wibracje juztro o 10"30 bo pisze testy na prawko. narazie to tylko teoria, ale dobre mysli sie przydadza ;-)

reklama
Magda - nie pod kątem oszukiwania pisałam. po prostu sięzastanawiałam czemu tak jest. widocznie Piotrke jednak jest - jakby to napisać - mniej sprawny ruchowo i trza go podręczyć ćwiczeniami 3-4 razy w tygodniu.

Magdalena Wirtulane kciuki zaciśnięte:tak::tak::tak:

Moim marzeniem były studia psychologiczne, ale niestety nie dostałam się:-:)-:)-( Udało mi się przejść kilka warsztatów psychologicznych, w tym takie nagrywane (wśród zaufanych osób). Wiem na pewno, że sprawa nie polega na wzbudzaniu poczucia winy, albo wytykaniu błędów. Myślę Suszi, że też bym zrezygnowała z takiego nagrania.

Madzia - nie marudź z przepraszaniem. po prostu z Piotrkiem jest nie teges, bo przecież dla hecy nie dostałby orzeczenia o niepełnosprawności. powoli dociera do mnie prawda, że Piotr może być inny jeszcze długo długo długo

kasia: piotrus jest cudownym i zdolnym dzieckiem :tak: tego nie zmieni zaden papierek, a to ze wymaga teraz wiekszej uwagi no coz... zaowocuje to w pozniejszym czasie i wynagrodzi wam te wszystkie zmartwienia i lęki. jestem tego pewna!!

teraz zmykam cos zjesc i nabierac sil psychicznych na jutro ;-)

Madzia - mam nadzieję, że masz rację. mi za bardzo w łepetynie siedzi jakie szkody poczyniło u Titka niedotleniei. i sie po prostu boję czy pójdzie do norlanej szkoly, czy sobie da radę sam w życiu??

trzymam jutro kciukasy.

spadam do wyrka, bo jutro przed 6 pobudka do pracy. kolejny cięzki tydzień przede mną.

reklama
Kaśka - ten błysk w oku, te pomysły .....i Ty myślisz ,że taki gościu ma sobie nie dać rady w życiu .... on jeszcze nie jednemu pokaże. titek jest super facecikiem i bedzie dobrze

Magda - ślemy kopniaka na szczęście

Do góry