reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Witajcie mamusie, po malej nieobecności spowodowanej nadmiarem pracy :(.

Co do prasowania, to my oboje lubimy prasować i nie ma z tym problemu. Mój Tomek jest w tym świetny :). bez róznicy czy to jegom koszula czy Jacka bluzka. Dobrze mi ;D.

A ja tutaj prawie nic nie prasuje, chyba ze cos sie tego strasznie domaga, bo prostu nie ma ku temu warunkow. Zjadlam sama obiad bo maz jeszcze w pracy po godzinach a potam idzie na 3 godziny na kurs prawa jazdy, tak wiec do 19.30 jestem sama, juz jakies doly lapie z tej samotnosci, chyba zaczne sama do siebie gadac.

reklama
osinka i ja dolaczam sie do zyczen imieninowych i wszystkiego co najlepsze

Jesli chodzi o prasowanie to brrrrrrrrrrrrrrrr dla mnie to kara wielka kara,zreszta zadko prasuje maz mnie wyrecza bo ja wszystko przypalam,i koszuli zadnej mi nie da jak wypalilam na plecach dziure ;D(to byl moj taki chwyt,zeby wymigac sie od prasowania do konca zycia :laugh:-nieswiadomy oczywiscie)

A mam pytanko boli mnie troszke glowa i jak ja poruszam to mocniej boli,czyzby rozum mi uciekal?a tak na powaznie to od cisnienia tak moze byc?przed ciaza w ogole nie wiedzialam co to bol glowy

Do góry