reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
osinka - zdrówka i spokoju i ... co tam Ci się teraz przyda...

jejku nie cierpię prasować, a odkąd gor pod garniturem - to tele tego wszystkeigo (mama mnie wyręcza) a nie porasouje sie u mnie nic poza jego koszulami - nie lubimy ;)

byłąm dzisiaj w pracy... ja chce na wolne ;) Te dzieci poszalały zupełnie...

10 DOWODÓW NA TO, ŻE KOMPUTER JEST KOBIETĄ
Gdy tylko go masz, widzisz zaraz 100 lepszych i... szybszych oraz łatwiejszych w obsłudze.
Każdy Twój najmniejszy bład będzie na wieczność zapamiętany.
Cały czas wydajesz na niego kasę... a co masz? Trochę przyjemności od czasu do czasu i same zmartwienia przez resztę życia.
Nikt nie pojmuje do końca logiki, wedle jakiej postępuje. Może poza innymi komputerami.
Ma genialny talent do komplikowania rzeczy prostych do rangi nierozwiązywalnego problemu... a wtedy wzywa Cię na pomoc lub poddaje się.
Niby Cię słucha... ale tylko wtedy, gdy postępujesz ściśle wedle narzuconych przez niego reguł.
Niby toto rozumne... ale to tylko pozór.
Czasem, gdy dotykasz go w niektóre klawisze, piszczy... (a czasem nie)
Gdy jest obok ciebie, noc nie służy do spania...
Jak go nie trzaśniesz, to się nie wyłączy.

reklama
dopiero wstalam w nocy o 3 pobudka bo pies chce isc na dwor :mad:,ale poprzeklinalam,zara ide sie ladnie ubrac i czelkamy na meza,chociaz nie wiem o ktorej do nas przyjedzie,wczoraj o 23 byl jeszcze we francji,jeszcze niemcy i w koncu nasza kochana polska.............co chwila latam do okna jak dzika ;D

Do góry