reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Ahhh...tylko moja cierpliwosc ma granice... I jeszcze hasla pod tytulem ze wszystko to moja wina itd.A najbardziej mnie rozwalil jak przyszedl sie pogodzic i stwierdzil ze wyswiadcza mi przysluge...no ja pier...

reklama
felqua ;D ;D ;D ;D ;D ;D Typowo męskie podejście. Poobija się w łóżku, Tobie przejdzie a on może się skupi i zrobi co ma zrobić. A Ty za wieszanie lamp się nie tylkaj - NIE WOLNO!

;D dobre :)
mojemu powinno oberwać się za to, że 2 dni nie umył łazienki - ale daruję, bo gary od obiadu stoją ;)
od zapachu płynów do WC szarpie mnie i nie mogę nic w łazience umyć :( (w sumie dobrze hihihi)

kasiula matula mezyk w irlandii i to 3 miechy.................ale sie zdziwi ze taki grubasek jestem hehehehe

feluga ja z moim mam tak samo........tylko ze 2 dni u mnie trwaja tydzien,a jak mu przypominam to slysze "nie marudz" i slowo "jutro"-czyli jutro bedzie jutro i tak w kolko macieja.............echhhhhhhhhhhhhh a jak oni cos chca to zara byc musi.....

No od forum to ja jestem uzalezniona i od netu w ogole,teraz jak wroci to bedzie wojan na bank

A i za duzo nie piszcie zebym za bardzo w tyle nie byla ;)

Np patrzcie, patrzcie, ja myslalam, ze tylko mojego doprosic sie nie moge o zrobienie czegos i musze nieraz kilka dni powtarzac :p A tu widze, ze to normalne u facetow ;) W takim razie wolalabym zeby moja dzidzia byla dziewczynka :)

reklama
Do góry