reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Moj mezyk juz do nas mknie-mam nadzieje ze jutro juz z nami bedzie-tylko niech jedzie powoli i odpocznie,przespi sie gdzies,zeby dotarl caly i zdrowy

no to świetnie sylwia, wypocznij dzisiaj żeby go dorwać jak przyjedzie ;) lubie spotkania po przerwie ale u nas najdłuższa była 9 dni do tej pory

Osinka duuuzo slonka na codzien i wszystkiego naj naj!!!!
My jak jade z powrotem do Polski mamy przerwy zazwyczaj miesieczne-i co dziwne mam w kraju tyle zajec ze jakos nigdy za mezem tak strasznie nie tesknie, a moze raczej za mieszkaniem na Wegrzech bo w Polsce mam duzy dom z duuuzym ogrodem a tu tylko 2 pokoje w bloku i to przy glownej ulicy ( ruch nonstop)

reklama
Do góry