reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Emcia uściski dla dzielnej kruszynki. Napisz koniecznie, czy wszystko w porządku po badaniu.

Dużo zdrowia dla dzieci.

My przeszliśmy infekcję kataralną - ależ to brzmi;-) - a teraz pomału coraz śmielej, na hurrra męczą mnie alergeny, w tym kurz, o którym pisałyście na wątku samopoczuciowym. Przez to wszystko chusteczka higieniczna to mój nieodłączny towarzysz + dobijające brzęczenie w nosie, brrrr

reklama
Kasiulla wszystkiego najlepszego z okazji Twego święta i tak doniosłego jubileuszu ukończenia 25 lat życia :-D :-D pociechy z Córeczki i Małżonka , dużo drówka i spełnienia wszystkiego czego sobie zamarzysz i wszystkiego najlepszego życzą Karola Kuba i Antoś

tulipany_d.jpg

kasiulla od nas też wszystkiego naj naj ........przepraszam że dopiero teraz składam życzenia ... no ale u nas jeszcze sobota ..no i z pracy dopiero wróciłam ............jeszcze raz wszystkiego naj ....spełanienia najskrytszych marzeń:):-) :-) :-)

ależ to nasze forum ostatnio ucichło - mało piszemy i wogóle ludzie się wykruszają - dlaczego ??? brak czasu wiem wiem ale żeby aż tak ????

Moje kochane marcóweczki...a ja mam wiatrówkę...wyglądam strasznie...i to swędzenie...jezu mam te krostki wszędzie:-( :-(

Ja to mały pikuś ...ale strasznie boje się ...o mojego Antosia....modle się żeby nic mu nie było Lekarka mówiła że niby nie musi nic się dziać ale obserwować trzeba...mówie Wam że to szok dla mnie....zróbcie dobrze i zaszczepnie swoje dzieciaczki przeciwko ospie...ja byłam szczepiona ...ale nie przechodziłam wiatrówki

mam wrazenie ze to my zarasilismy karolke wirtualnie ospą ;-) ciekawe ktora nastepna cioteczka załapie ospe ;-) :-D :-D

karolka jednak wspolczuje Ci bardzo najgorsze jest nie drapac a jak swedzi pomyślec ze nie swedzi :laugh2: :laugh2: :laugh2:

karolkaz - zdrówka i pamiętaj trzymaj łapki przy sobie - nie drapać - nie myślać :-) ale jak .........to już nie wiem - jeszcze raz zdrówka dla Ciebie i Antosia żeby nie zaraził się .

reklama
karolka: trzymajcie sie kochani. bo wiem ze antosie tez juz dopadlo... :-(

teraz chyba jest "sezon" na chorowanie. my tez przeziebieni: Bartek, Pawel i ja :-( .
maluszek najgorzej bo z goraczka (39,5), dzisjaj bylam z nim u lekarza i zakaz wychodzenia mamy przez 3 dni. buuu a tak slicznie sie zrobilo :-(

Do góry