reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
mamaoli no juz niedlugo juz niedlugo;-) trzymam kciuki za szybciutki porod
iwka hehehe ja to tak jak twoj maz:tak:tez chodze po domu i wyszukuje wyszukuje wyszukuje....................ja jak sobie zaplanuje nastepna dzidzie to chce miec taka piekna pogode-chodzic w sukienkach...........wiem wiem pewnie nie tak latwo z brzusiem w 30 st upale,no to tesciowa na pewno pomoze tobie przy marysi,a dlugo zostaje?

nie no tylko v z w mylimy :)

wczraj w pracy / przedszkolu - pani karmiłą taka malutka miesięczną dziewczynkę - aż mi się łezki zakręciły na to wspomnienie, ech

nie no tylko v z w mylimy :)

wczraj w pracy / przedszkolu - pani karmiłą taka malutka miesięczną dziewczynkę - aż mi się łezki zakręciły na to wspomnienie, ech

azik - ja wczoraj widziałam na spacerze jak dziewczyna karmiła na ławce takie malutkie - może miesięczne dziecko, strasznie mi się takie maluchy podobają

ja to się na takie maleństwa zawsze tak gapię, że aż matki zaniepokojone patrzą na mnie o co mi chodzi, a ja oczu nie mogę oderwać :-D

Kasianka - a wolno spytac dlaczego?
My takze zyczymy wszystkim chorujacym szybkiego powrotu do zdrowka-przesylamy buziaki!
Mnie takze rozczulaja takie maluchy-az mi sie wierzyc nie chce ze Jas byl taki malutenki! A teraz juz nawet nie chce zebym go na rece brala-bo on taaaaki samodzielny i wszystko sam chce robic!

reklama
Felqua powody są dwa zasadnicze. pierwszy- marny los naukowców w Polsce=brak stabilności finansowej. drugi- poważniejszy i nieodwracalny- stara jestem:-(

Do góry