reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
halo :)
jarzębinko - co u was? jak Twój brzuszkowy lokator?:)

lokator ma sie bardzo dobrze, fika niemiłosiernie, ze praktycznie każda nockę zarywam, jak zaczyna szalenstwo ok. 23.00 to tak szaleje i szaleje, nie pasuje mu żaden bok, tylko leżenie na plecach jakos daje radę :tak: a nocka zaczyna sie ok. 6.00 wtedy dopiero moge powiedzieć że śpie .................

Pytanie do obecnych i byłych użytkowniczek wózków Mutsy: Jaki fotelik samochodowy poleciłybyście? Zostać przy mutsy safe2go, czy jednak lepszy będzie maxi cosi?

ja nie użytkowniczka, ale gdzies słyszałam, że maxi cosi jest lepszy niż mutsy :tak: i ponoć lżejszy czyli wygodniejszy w przenoszeniu z maluszkiem :tak:

jarzębinko - ja tam nie mogę sie tego juz doczekać.. moje maleństwo jest dość leniwe - tzn są dni kiedy wyraźnie czuję jak szaleje w brzusiu, a są dni kiedy nie czuję prawie nic i wtedy się martwię :-(

Pandorko-jak samopoczucie?:))

Esh - co u Ciebie?:))

Jarzębinko jak tam?Przygotowana do porodu? Torba spakowana?:-DTo już prawie na dniach w sumie nie?Wszystko już masz dla maluszka?

można powiedzieć, że plan wykonany i do końca sierpnia wszystko jest przygotowane - torba juz spakowana, ubranka dla maluszka na wyjście juz w foteliku i dla malenstwa tez już wszystko gotowe............... :tak: dzis właśnie zabrałam sie za lóżeczko, tzn. wyprałam poszewki, wietrze środek i juz będzie wszytsko przygotowane tylko ubierać, wstrzymuje sią jak mogę ale kusi aby łóżeczko stało juz gotowe, tylko po co ma sie kurzyć, więc jeszcze czekam :tak: ale nie wiem jak długo uda mi sie powstrzymywać :-D

reklama
Do góry