reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
i ja sie witam po urlopowym lipcu .....:tak: cału miesiąc na zmiane w domku i u rodziców na wsi spedzony więc sobie wypoczęłam na kolejne miesiace :tak:

a Kacper od dzis znowu w przedszkolu wiec tez mam spokój i moge odpoczywać, choc zabrałam sie za przygotowania :tak: pranie, prasowanie, układanie w szafkach juz najwieksza pora na to wszystko :tak::-D:tak:

a malenstwo rosnie juz ok. 2kg wagi, rozpycha się nieziemsko :tak: i wszystko jest OK :tak::-D:tak:

pozdrawiam WAS wszystkie letnio i cieplutko :cool2::cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
halo :)
jarzębinko - co u was? jak Twój brzuszkowy lokator?:)

Pandorko - hop hop!! jak dzidziolek?

Cześć dziewczyny, po bardzo długiej rozłące z BB, pragnę się spowrotem przywitać :tak: niestety dalej jako staraczka :-( ale pełna nadziei :tak::-)
Wszystkim zadzidziusiowanym i zafasolkowanym bardzo serdecznie gratuluję :-)
Pozdrawiam serdecznie :-)

Miewamy się całkiem nieźle :-D

img3433.jpg

reklama
Do góry