reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Jarzębinko

bukiet33.jpg

Kamilku

cbig1823436.jpg

reklama
Dopiero doczytałam :zawstydzona/y:

Jarzębinko...GRATULUJE :-) Cieszę się że poród przebiegł tak sprawnie. Szybka mamuśka jesteś ;-)
Ucałuj Kamilka i Kacperka od ciotki :-)

Och, jakie cudo z tego Kamilka:-Dpiękniasty jest i ja biorę życzenia o porodzie do siebie, też bym tak chciała-rachu-ciachu i po strachu.No może bez tego ciachu;-)
Jarzebinko-gratulacje:tak:, no napatrzeć się na tego maluszka nie mogę:blink:

Lapisku a jak Twoje samopoczucie?? No i co za niespodzianka kryje sie w Twoim brzuszku - wiesz juz moze?

Ja super, bobas mam nadzieję też. A oczywiście potwierdziły się spostrzeżenia z 12 tygodnia o kolejnym siusiaku.Siusiak jak malowanie więc wątpliwości nie ma.:tak:Prawdopodobnie Wojtuś ale jeszcze nie na 100%. Co z Twoimi badankami i wynikami?

Lapisku to nastepna musi byc corcia :-D:tak:
A ja... hmmm... jestem caly czas w trakcie diagnozowania. Mialam monitorowane cykle, bylo podejrzenie zespolu LUF ale na szczescie nie potwierdzilo sie. Teraz czeka mnie droznosc i mamy wskazanie do IUI. Niestety wyniki meza jeszcze sie pogorszyly:-(

Wiesz co Esch-mnie na razie wystarczy;-), ale że braciszek dla Maciusia to się w sumie cieszę, on też się cieszy a mam już chłopakowe wyposażenie więc taniej będzie.:tak:Jakoś ostatnio myślałam ze jestem szczęśliwa ze to znowu siusiaczek-będą Matkę rozpieszczać na starość-mam nadzieję ze nie unikać:-p
A skoro robicie badanka to tzreba ostro i NIEŚWIADOMIE działać, wiesz o tym?Robiąc badania i nie licząc na nic dużo łatwiej zajść-jest cala masa przypadków na to.Ja w cyklu zajdziętym byłam właśnie zapisana na monitoring i zamist na niego poszłam z pęcherzykiem i pikającą kropką:tak:Więc Good Luck i Don't Think:rolleyes:

reklama
W poprzednim cyklu bylo na luzaka bo z taka diagnoza wiedzialam ze i tak nic nie bedzie i nie bylo... teraz specjalnie tez nie staramy sie i pewnie znowu nic....
No w sumie jak bedziesz jedyna kobita w domu to na rekach powinni Cie nosic Twoim mezczyzni ;-):tak:

Do góry