reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Pandorko...witaj..wchodzę rano patrzę wątek staraczkowy i Pandorka..myślę napewno w ciazy ..i jest
GRATULUJĘ!!!! Cieszę się..

oj to fasolinki się pojawiają..jak Cudnie!!!

a dziękuję, dziękuję Madziujko ;-)
teścik robiony dzisiaj o 4.30 rano z porannego ... (37 dzień cyklu)

img3415f.jpg

Ostatnia edycja:
Pandorko, łał :-):-):-) Z całego serca gratuluje!!! Przyszły tatus pewnie szaleje ze szczęścia ;-)

Dzięki dziewczyny!
Tak, vezyrek płakał ze szczęścia- z reszta się nie dziwię...

Szczególnie, że we wrześniu mieliśmy zacząć in-vitro!
A tu proszę... taka niespodzianka... i to jeszcze tuż po (brytyjskim) dniu ojca!
@ spóźniała się już 9 dni.... ale u mnie się już to zdazało... w ogóle ostatnie cykle miałam strasznie popaprane... zdażyło się nawet krwawienie pomiędzy :wściekła/y:

no ogólnie podeszłam do tego bardzo olewająco, bo.. u mnie zawsze było tak, ze jak sobie zatestowałam, to tego samego lub następnego dnia przyłaziła @... zawsze... aż do dzisiaj...

zatestowałam dla świętego spokoju, że tak powiem "na wywołanie @", ale jak zobaczyłam II to o mało z kibelka nie spadłam :szok:

więc poleciałam ucałowałam vezyrka i życzyłam mu szczęśliwego dnia ojca:sorry2:
a on mi na to zebym sobie jaj nie robiła...

więc mu pokazałam to zobaczył nawet po ciemku :-D... w świetle wschodzącego słońca :-D

no i radości nie było końca!

nie mogliśmy się powstrzymać i przyszli dziadkowie już wiedzą
:cool2:

reklama
Pandorko - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

super wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)

Do góry