reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Eschenbach dzięki:-)
Elu to faktycznie szybciutko wam idzie :tak:

My już mamy własną działeczkę ale nie możemy się zdecydować na projekt :baffled:

reklama
no to i ja zaglądam póki moje tornado śpi:tak::tak:
Eschenbach kurcze ja bym chciała mieć choć mieszkanie kawałek czegoś własnego z prawem do własnego porządku i własnego bałaganu:sorry2:pomarzyc dobra rzecz a teraz to co najwyżej możemy sobie kupić namiot:-(
Elżbietko wprowadzicie się do nowego ślicznego domku to szybciutko humorek Ci się poprawi:tak::tak:
Buziak :-):-)
Sreberko starą tradycją macham:-D:-D:-D
dorzucam fotkę mojego głodomorka:-)

Załączniki

• HPIM4019.jpg
    HPIM4019.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 21
Jak dużo ma już włosków, niezła z niej laseczka pewnie po mamusi ;-):-)

Ostatnia edycja:
witam sie i ja weekendowo .... :tak:

faktycznie ostatnio cos rzadziej zagladam :baffled: ale ogólnie w pracy nie mam teraz czasu na BB, a jak wracam do domku to juz mi sie nie chce ale postaram sie być bardziej na bierząco od lipca, bo planuje iść juz na L4, bo kiedys trzeba odpocząć.... :tak:

a 15 czerwca mały miał już oficjalne zakończenie roku przedszkolnego, jeszcze chodzi do konca miesiaca i potem jego przedszkole jest zamkniete, wiec będzie miał wakacje,a w sierpniu wróci do swojego, więc w tym roku zastępcze przedszkole go ominie .... :tak: wiec lipiec razem się powakacjujemy w sierpniu bedę odpoczywała po wakacjach z małym

a tak naprawde to już jestem troszke zmęczona, wiec czekam z utęsknieniem na to wolne ..... :tak: a 24 kolejna wizyta u ginka i zobaczymy ile juz waży i mierzy malenstwo, bo rozpycha sie niemiłosiernie, choć jeszcze po wnętrznościach nie czuje, ale jak zasadzi kopniaka na zewnątrz, to czuję oj czuje ......:tak::-D:tak:

Wpadłam się pochwalić, że mamu już pierwszego zębolka dolna lewa jedynka :-):-):-) nawet nie wiedziałam, że będzie mnie to tak ciszyć :-D

Lapis_Lazuli niezły gaduła Ci rośnie :-D

jarzebinka znacie już płeć maleństwa :confused:

reklama
Witajcie,

Ja dzis caly dzien spedzilam w lozku.... mialam takiego lenia i tak fatalne samopoczucie ze nawet obiadu nie chcialo mi sie ugotowac :szok:

Jarzebinko oj jak ja bym kiedys chciala czuc takie kopiniaki :-(

Lapis ale madrego masz Maciusia!!! Juz taki duzy chlopak z Niego :tak:

Buziak to gratulacje dla Szymonka za pierwszego zebola!!!

Do góry