reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Raczej nie ma znaczenia czy kreska jest blada czy nie. Jednak ja również proponuję zrobienie testu z porannego moczu. Wtedy będzie pewniej. Pozdrawiam! No i gratuluję!;-)

reklama
hello, pozadrawiam prawie z zaświatów :-D, czyli ze wsi podlaskiej ;-)
jestem u rodizeców i odpoczywam od męża ;-), kóry jest w stolicy, i od syna, którym zajmują sie koleżanki na podwórku ;-d.
ja nadal bez @:confused2::sorry::szok:. testy jednokreskowe.

ivi, tulę mocno...

pozdrawiam i do zobaczenia....

Ostatnia edycja:
Ivi ja wierze ze Bog ma jakis plan wobec Nas ... tulam Cie bardzo mocno

Monia, Sol :-p

Sol Dawidek suuuper ... od wrzesnia bedzie przedszkolakiem ... uff na szczescie Nam sie udalo dostac :-) ... ale swoja drogą, jeszcze tak niedawno "bałam" sie wziąśc Go na rece a tu prosze ... przedszkolak ;-)
no a Twoja pociecha to juz tez calkiem spora :-) .. kiedy to wszystko minelo ;-)

Eschenbach heloł :-)

Elu milego dalszego odpoczynku ... a z @ czyzby powtórka z rozrywki?? :baffled::baffled: ...
kiedy wracasz??

i dobranoc wszystkim :tak:

reklama
Ivi - widać tak miało być, ale nie teraz to za następnym razem się uda :tak: Będę trzymać za Was kciuki i wierzyć że niedługo taka śliczna fasolka u Ciebie zagości :tak::tak::tak:

Moniqa - leci jak głupi - Karola biega po domu a wczoraj przecież wychodziłam z nią ze szpitala:sorry: a za rok idzie od września do przedszkola :rofl2: Muszę ją jeszcze tylko z ubikacji nauczyć korzystać bo jeść to je wszystko - jeszcze tylko czasami zapomina o łyżeczce :laugh2: i je łapką kaszke :rofl2::laugh2::rofl2: ale w końcu ma dopiero rok ;-):laugh2:

Idę się znowu wysmarować :crazy:
Dobranoc wszystkim :happy:

Do góry