reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Bry, bry:-)
Elżbietko czyżby, czyżby:confused::happy:
Jarzębinko współczuję choróbska zwłaszcza, że maluszek w brzuszku
Monika może przez weekend się wykurujesz. Dla alergików rzeczywiście nieciekawy czas się zaczął:baffled:

reklama
No wiec juz jestem.
Gin przepisal bromgeron - na poczatku po 1/4 tabletki dziennie. Po tygodniu - gdybym zle tolerowala ten lek - mam przyjsc po inna recepte. Gdy bedzie ok ma zwiekszyc dawke do polowy tabletki. Po pol roku bede robila konttrolny rezonans.
Ta strefa hypointensywna w przysadce jeszcze nie swiadczy o guzach ale o nadczynnosci, ktora moze przyczynic sie do powstania guzow.
Wiec przyczyny mojej hyperprolaktynemii dalej nie znam... doktorek bedzie leczyl objawowo....

Do tego chodze jeszcze poza tym na magnetronik.... zobaczymy czy pomoze....

Elzbietko a moze tescik trzeba zrobic??

U mnie @ dalej niet :-( a juz chcialabym zaczac nowy cykl staran....

Lapisku ale Ci zazdroszcze!!! :zawstydzona/y:
ja też ;-)

Ja od trzech dni jestem padnięta i tylko czaję żeby ktoś zabrał Szymonka żebym mogła kimnąć.:sorry:
Już tłumaczę dlaczego.
W środę moje dziecię obudziło się o 4.30 nakarmiłam i położyłam śpiącego do łóżeczka po chwili słyszę że zaczyna wesoło piszczeć i wcale nie jest śpiący piszczał i gadał dopóki tatuś po 6 nie wziął go do nas dodam że od jakiś 3 tygodni śpimy do 10-11 zdarza się tez do 12 i w ogóle w dzień bardzo dużo spał można powiedzieć że więcej spał niż się bawił i myślałam, że to jednorazowy wybryk.
W czwartek był lepszy obudził się o 1.20:szok::szok::szok: tak szalał że nie było mowy o spaniu on w dzień nie ma tyle energii gadał piszczał zakładał sobie pieluchę na głowę wulkan energii w końcu o 3.30 się podałam włączyłam świtało i powiesiłam pieski do zabawy bawił się do 4 zrobił kupę przebrałam dałam cyca i zasnął o 4.30.
Dzisiaj obudził się o 2.45:szok: i już nie bawiłam się w usypianie od razu dałam zabawki a ja kimałam chyba zasnął ok. 5.
Co się stało z moim dzieckiem tak go chwaliłam ze taki ładnie śpi i w dzień i w nocy i chyba przechwaliłam
Dodam tylko że on nie płacze tylko nie jest śpiący i chce się bawić a ja jestem padnięta.:baffled:

Puchatko - ja mam ten wózek. genralnie fajny, tylko ciężki jak na spacerówką i nei jest malutki po złożeniu, ale jak sie zdejmie przednie koła, to się mieści w bagażniku ;-) (mamy auto combi).
z minusów - dośc trudno dostępny koszyk pod wózkiem.
ale dla dziecka wygodny i dośc duzy - Fil nadal z niego korzysta

Lapis, witaj amerykanko :-). widzisz - a ja aviomarin polecam :-/, Fil przespął na min ponad 5 godz.

reklama
witam niedzielnie i relaksacyjnie :tak::-D:tak:

choróbsko troszke odpuściło, ale w poniedziałek napewno robie sobie L4 a co dalej to pomysle, okres przed świateczny to i tak luźniejszy w pracy, więc może sobie odpuszcze i poprotu pochoruje i odpoczne ???? :tak: musze pomyśleć

Buziak, to maleństwo zamieniło sobie dzień z nocka ???? a jak zachowuje sie w dzień, odsypia te nocki, czy tez sie bawi ???? :eek:

Puchatka, do wózeczka sie nie wypowiadam, nie znam takowego :eek:

a ja ewentualnie poproszę o opinie na temat X-Landera na 3 kółeczkach ...... bo o takim własnie myśle....... :tak:

miłej niedzieli :cool2::cool2::cool2:

Do góry