reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Sol, Puchatko - plany planami, a życie życiem :-D

Gwiazdeczko, jak Twoja słodka czekoladka się miewa? :-) gdzie wy teraz mieszkacie?

u mnie ok chyba. tylko gardło mnie boli.
i czekam. na piękne II :-). modlę się i staram się wierzyć :-)

reklama
I ja się witam :)

U nas z CC jest podobnie.. jak już raz była to później też zalecają niby.. ale tego to się dowiem na pewno jak fasolka się pojawi :-)

Elu, trzymam mocno za Ciebie, zresztą sama wiesz.. :tak:

Ja nadal stoje w miejscu z przeprowadzką, choć jestem już bliżej niż dalej no i co najważniejsze córa wyzdrowiała :-p

Elcia, no mieszkamy nadal w DE, ale na granicy Szwajcarsko-Francusko-Niemieckiej, wiec mamy wymieszany narod hehe.
A Simonek, no coz teskni za starym przedszkolem, kolegami...jednym plusem tutaj jest to, ze ma swoj pokoj :-)

Lilith, no to powodzenia z jak najszybsza przeprowadzka!!!
Super, ze mala juz zdrowa, moj tez juz tylko katarek, natomiast ja brrrrrr wszystkie mozliwe wariacje przeziebieniowe mam:szok:
moja @ przez to wszystko zglupiala i nie chce sie skonczyc...do tego sutki mnie bola jak by mi je ktos szczypal...normalnie :eek::baffled:

Acha no i Elcia..zycze 2 kreseczek!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gwiazdeczko, to kuruj się !! Mam nadzieję, że jakieś syropki pijesz i uważaj by na małego nei przeszło, bo ciężej CI będzie.
Ty jesteś teraz na jakiś lekach z powodu tych cykli? Powiem Ci, że pierwszy raz widziałam by fl trwała tak długo..

Ela - zlituj się i wypluj :-D Nie - póki co i mi i M starczy dzieci w domu. PO za tym nie mamy warunków dla trójki :-( I tak nam już będzie we czwórkę ciężko ale chcieliśmy dwójkę blisko siebie więc mamy :-D A po za tym mnie czeka kilka zabiegów chirurgicznych które powinnam mieć teraz i lekarz się wkurzyli bo terminy zajęte dwa lata temu mi przepadły :sorry: A muszę sobie najpierw zdrowie podreperować a dopiero potem myśleć o czymkolwiek innym jak np praca do której tęsknię jak nie wiem co :sorry: A kredyt mieszkaniowy skończymy spłacać za jakieś min 25 lat więc jeszcze trochę tu pomieszkamy bez możliwości przeprowadzki :sorry: Za to za Ciebie trzymam kciuki i niech te krechy będą tak grube żeby bliźniaki wyszły :-D :-p

Gwiazdeczko - zdrówka dla was :tak:

Lilith - trzymam kciuki za ten cykl :tak:

Spadam zająć się moją marudką - a marudka bo nie dospała po południu - ja też nie i już kolacji żąda :szok: Zaraz jej będę musiała coś zrobić i dać :-p Emila mi znowu w miednicy się zaczęła chować i rozpycha strasznie - znowu na wizycie usłyszę że szyjkę mam ... nie mam i rozwarcie :dry: :-p

witajcie
dziewczyny czy miałyscie po urodzeniu dziecka problem z wypadaniem włosów ??
mi od 10 miesiecy wypadaja włosy ( robia mi sie juz łyse place na głowie:szok::-()

wszystkie badania w normie wiec lekarze nie wiedza co sie dzieje a ja nie dosc ze trace coraz wiecej włosów to jeszcze boje sie ze mam jakiegos " raka " :szok:
masakra :-(

i jeszcze jedno tydzien temu wykryłam małe zgrubienie pod paszka poszłam dzis do lekarza i on powiedział ze mam lekko powiekszone wezły chłonne a ten guzek to efekt depilacji pach :szok:
ale pod druga paszka tego nie ma

moze któras tez miała taki problem

dzis zlecił mi badania glukoza, cholesterol, TG,TSH i zelazo

morfologia piekna bo mam 14,8 wiec super
ale martwie sie
w ciazy miałam cukrzyce ciazowa i Cholestaze (niewydolnosc watroby ) wiem ze cukrzyca mija po urodzeniu dziecka i tak tez sie stało ale co z cholestaza tez mija ??

i jak ktos wie niech powie co oznaczaja skróty tych badań ( na co sie je wykonuje ) ) "TG" i "TSH "
buziaki Asia

reklama
Elżbietko jestes Wielkaaaaa dziekuje ci bardzo troszke mnie uspokoiłaś z tymi włosami ( bo jak wiadomo utarło sie ze jak włosy wypadaja to jest "rak" ) i juz płakałam na mysl ze "zostawie moja Nicolunie sama na tym swiecie " psychika pracuje buziaki

Do góry