reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Pozdrowienia:-D
Sol-to juz 27 tydzień, niesamowite:szok:
Lilith-ja tez często wspominam jak to czas minął od kiedy zajrzałam tu starając się, i wtedy Axxa właśnie pierwsza nadała mi jakichś informacji na temat cyklu itd.

Dla Ciebie niebieskie siusiaczkowe fluidki bo chciałaś-bardzo dojrzałe bo ja nie w ciąży tylko wychowująca jak widać:tak:-7 szczęśliwych niebieskich linijek na kolejny cykl.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wisienko-jak Cię poczytałam to jakbym widziała nasze nastroje sprzed tych kilku lat-a teraz jakbyś pooglądała nasze suwaczki to wszędzie są liczniki wieku:tak:;-)Więc nie smuć sie bo to forum dobrze działa i wspomaga-naprawdę:tak:
Ela-wiesz ze trzymam;-).

Wpadłam tylko na chwilkę, zupełnie bez humoru.. kiepsko stoi sprawa z mieszkaniami u nas i nie będziemy na pewno się przeprowadzać tak jak myslałam :(
No nic, miłego dnia :)

Witam Was serdecznie .Pamietacie mnie jeszcze ?? ELŻBIETKO . Ja równiez poroniłam w 2004 r. Długo nie mogłam zajść w ciąże aż 20 kwietnia (dokładnie w 6 rocznice slubu ) zaszłam w ciąże
1_jupi.gif
Całą ciąże znosiłam bardzo żle musiałam leżec 6 miesiecy plackiem , miałam cukrzyce ciążową na 3 tyg przed porodem przyplatała sie cholestaza i mała sie strasznie pchała na ten swiat juz od 17 tyg ciąży .W 28 tyg. zastrzyki na płucka oraz kroplówki na podtrzymanie .
W 17 tyg diagnoza szyjka ma 2,5 cm 1,5 cm rozwarcie i mnostwo leków ,hormonów juz do konca .Jakby tego było mało miałam miesniaka który do 30 tyg był wielkosci naszej małej kruszynki
prosi.gif
Zatem zakwalifikowano mnie jako osobe z ciąża mnoga (blizniacza) i tak tez mnie traktowano .Mój lekarz modlił sie abym wytrzymaa do 35 tyg .Termin miałam na 15 stycznia a nasza mała Nicolka przyszła na świat 28 grudnia 2009 r przez Cesarskie CIECIE . O2'50 w nocy odeszły mi wody (zalane wszystko heheh) o 2:55 skurcze co 2 min !!!!!!!!! W szpitalu bylismy o 3:35 skurcze juz co 1 min i 8 cm rozwarcia !!!!!!!! Lekarz w szoku ze pierworudka w 45 min bedzie rodzic .Jakby tego było mało (od poczatku miałam zaplanowana cesarke ze wzgledu na mieśniaka ) mała sie nie odwróciła była pośladkowo . Biegiem na sale operacyjna i o 4:15 nasz szkarb był juz z nami ..
1_jupi.gif
1_jupi.gif
1_jupi.gif

Nicolka 51 cm /2700 gr/10 pkt

urodziła sie w 37 tyg ciąży a lekarze stwierdzili że jest naprawde duża jak na " ciąże bliżniacza "

A 31.12.2009 wychodziłysmy do domu
oklaski.gif
W samego sylwestra
1_jupi.gif

Dzisiaj nasza mała kruszyna rośnie jak na drożdzach 28 skonczy 10 miesiecy 12,80 kg
icon29.gif

Jest Naszym całym życiem
pozdrawiamy

Ja pamiętam :)

I serdecznie Ci gratuluje !!

Teraz staracie się o rodzeństwo dla córki??

witaj nie nie Nicolka ma dopiero 10 miesiecy ja musze odczekac teraz 2 lata bo miałam cesarke i no i mam cały czas ten sam problem co miałam (mieśniaka :-( A mój maż jak tylko zobaczył córunie jak sie urodziła to stwierdził że " robimy braciszka " ehehhe taki chetny tak mu sie spodobało buziaki

kurcze dawno mnie nie było i niewiem jak wstawic sówaczek Nicolki :no:

HPIM2042.jpgHPIM2100.jpgHPIM2041.jpg

Cos mi nie wychodzi hehehehe
1 zdjecie JA
2 zdjecie Nicolka 10 miesiecy - nasze życie
3 zdjecie Mój mężuś

widzicie zdjecia ?? buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry