reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
pchełko, śliczna córeczka :-)

a ze względu na cc nie ma konieczności czekania 2 lata, mój gin uważa, że po 6 tyg już jest bezpiecznie. tylko w takim przypadku ciąże trzeba zakończć tez CC i to zanim rozpocznie sie czynność skurczowa. a jak sie zaciaży 2 lata po cc, to można rodzić naturalnie.
moja przyjaciółka, co prawda nie miała cc, ale urodziła córeczkę mając na "stanie" pokaźnego mieśniaka.

A dlaczego?? Co się dzieję??

Co do CC, mi tez mówiono, że przez to, że miałam z komplikacjami i to sporymi mogę dopiero po roku zachodzić w ciąże.. nic o 2 latach nie słyszałam..

mi powiedziano ze najlepiej zajsc po 2 latach ale to i tak dobrze bo narazie nie planujemy rodzenstwa dla Nicolki tzn ja nie planuje bo mój maz juz by chciał a ja chce poczekac buziaki a co do suwaczka to niewiem gdzie mam wkleic :-(

pchełko, śliczna córeczka :-)

a ze względu na cc nie ma konieczności czekania 2 lata, mój gin uważa, że po 6 tyg już jest bezpiecznie. tylko w takim przypadku ciąże trzeba zakończć tez CC i to zanim rozpocznie sie czynność skurczowa. a jak sie zaciaży 2 lata po cc, to można rodzić naturalnie.
moja przyjaciółka, co prawda nie miała cc, ale urodziła córeczkę mając na "stanie" pokaźnego mieśniaka.

Elzbietko i o to mi chodzi ja chciałabym 2 urodzic naturalnie o ile bedzie taka mozliwosc nie chciałabym juz cesarki
Z Nicolka od 6 tyg, ciazy wiedziałam ze bedzie cc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sol gratulacje Pani inżynier bo jakoś okazji i czasu brak było :sorry:

co do ciąży i cc to ja zaszłam 1,5 roku po cc w ciąże i synka rodziłam sn 2 lata i 3 miesiące po cesarce :tak:
cieszę się że wątek troszkę odżył bo sentyment to mam wielki choć już staraczką nie planuje być :sorry:

pchelka wklej kod URL suwaczka

A co do porodu, to ja tez mialam cc i powiem Wam, ze chyba po raz kolejny tez bede chciala cc. Czytalam, ze teraz weszla ustawa i trzeba podpisac jak sie chce po cc rodzic sn...nie wiem tylko gdzie to czytalam, ale jak znajde, to wkleje linka :-)

Gwiazdeczka - w naszym pięknym kraju już nic mnie nie zdziwi jak pani Kopacz jest u władzy :-D

puchatko - dziękuję :tak:

No ja po raz trzeci nie mam zamiaru być staraczką a przynajmniej przez najbliższe 10 lat :-p Ale sentyment zostaje :-p

reklama
Do góry