reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Wybaczam :D

Jutro jak się tempka utrzyma jak należy to się skuszę i zatestuję, przynajmniej nie będę się martwić, jak mi przyjdzie ciężary nosić :D

lilith - specjalnie na testowanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To nie zapeszaj a ja trzymam kciuki :tak: jeny - jak za starych lat :-D Ale się staro nagle poczułam :-p :-D Ty masz już 4 i pół latka i o drugie a ja wreszcie się doczekałam swoich :-p Boniu a ja pamiętam jak ty starałaś się zafasolkować po raz pierwszy, albo jak z madziujką szłyśmy łeb w łeb :-D

Zaraz w łeb dostane :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też tak ostatnio wspominałam i później do mnie dotarło, że ja się chyba najdłużej staram o to 2 bobo.. Rusia, na pewno pamiętasz też urodzila już.. a ja nadal wyczekuję.

Ostatnio przypadkowo zaglądnęłam na forum Axxy, i widziałam, że np. Mazurek tam siedzi.. szkoda, że tu już nie zaglądają :(

wiesz - ja byłam jedną z tych najdłużej czekających wtedy to teraz sobie odbijam :-p jak wy rodziłyście ja się modliłam żeby donosić kolejną ciążę :sorry: Ale jak komuś jest pisane to i tak się doczeka - teraz to wiem :tak: I trzymam kciuki za twój teścik :-)

spadam jeść bo mi zaraz Emila wynicuje żołądek na lewą stronę :-p

Wisieńko - wysyłam co mam:
h035.gif
h035.gif
h035.gif
h035.gif
h035.gif
h035.gif
h035.gif
h035.gif
h035.gif
h035.gif
h035.gif
h035.gif
h035.gif
h035.gif
h035.gif
h035.gif
h035.gif
h035.gif
h035.gif

reklama
Wisienko, co się dzieję ??

Tempka lekko spadła i jak byk I krecha :D
Nie poddaje się, uda się na nowym mieszkanku :) W sobotę jedziemy już oglądać :)

Do góry