reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Wiesz - już raz miał dyżur nocny w święta ale był w Kielcach i wiedziałam że rano wróci a teraz albo będzie w Święta poza Kielcami albo w Kielcach ale na dniówce :-( Nie wiem co gorsze :-( Tym bardziej że w te Święta nie jedziemy ani do mojej mamy ani do teściów bo gdzie ja przed samym terminem będę się włóczyć :-p Teściowa boi się zimą jeździć a ja z nią więc odpada, ew zostaje moja siostra i do mojej mamy jeśli będzie poza Kielcami - ale to jeszcze zobaczę :tak: Najwyżej posiedzimy sobie z młodą przed telewizorem, posłuchamy kolęd i zjemy pierożki od mojej babci - bo te na bank mi mama przyniesie :-D Bynajmniej te Święta nie będą należały do najszczęśliwszych :-(

Esch - nie jak się pracuje na dwa etaty. W Kielcach będzie musiał mieć w tym roku albo Święta albo sylwestra bo przez ostatnie 3 lata się migał. A do Starachowic ich za mało jeździ żeby mógł wybrzydzać więc też albo sylwester albo Święta.

reklama
Kurcze, dziewczyny faktycznie mi się jakaś infekcja przyplątała.. idę dziś po dentyście i kupię clotrimazolum w tabletce, oby pomogło, jak nie od razu do lekarza bo zwariować idzie :(

lilith - zdrówka życzę - a to było do przewidzenia po takiej ilości antybiotyków :tak: Kontynuuj ten probiotyk dalej jak masz infekcje - szybciej wyjdziesz :tak:

esch - czasami życie układa się do ... ale żyć za coś trzeba :-( Przeżyjemy - w końcu od czego są komórki :-D

Mąż jak wczoraj poszedł na to skierowanie to załatwił mi od razu od lekarza leki, jak nie pomoże mam przyjść za 2-3 dni :)
Skierowania na badania nie dostał, od razu nas lekarz przekierował do kliniki na pełne badanie i leczenie :)
Więc nie jest źle :)

super lilith!
dzień dobry dziewczynki! ja dziś w domu siedzę.. i jutro i pojutrze też! mam 5 dni na nacieszenie się dzieckiem :D jupi!!

reklama
Do góry