reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Gwiazdeczko i od Nas najlepsze zyczenia urodzinowe dla Twojego
Smyka :tak:

Kobitki jestem tak padnieta ze padam na pysk... postaram sie jutro cos wiecej napisac...

Witam wieczorkiem
Esch to miłego wypoczynku i nabieraj siły
Kinga ja zaciskam z całej siły, niech się uda!!!!!!!!!!!
Lilith No prztrwałam dzien. Wypiłyśmy kawe i wałęsałyśmy sie po Ostrowie Tumskim. Pol wrócił i otworzył mi winko. Wypiłam lampke i dopadło mnie zmeczenie a potem zechciało mi sie pic jak na kacu. Wypiłam cały sok i wode. Mróz będzie czy co.
Lilith Mnie tez ten cykl zaskakujeCały czas miękka otwarta szyjka , no 2 dni była twarda i cały czas jest wysoko. Śluz biały, metny i lepki przy szyjce zwłaszcza. Jajnik kłuł kilka dni temu a tempka spada zamiast rosnąć. Piłam len i nic nie dał. Testy owu nie wychodza. Gubie sie i tyle...

Kinga, to czekamy do jutra z zaciśniętymi kciukami :)

Esch, miłego wypoczynku :)

Wisienko, jak spada to może jeszcze się szykuję do owulacji, bo wcześneij to była przymiarka taka. Tego się trzeba trzymać. U mnie jak jajniki dziś coś pobolewały to zaś nic i też nei wiem na czym stoję. Dziwi mnie też ten śluz przy szyjce.. za to widzę po szyi, że ona dopiero się szykuję, więc musimy być dobrej myśli.
Ciesze się, że dzionek udany :)
ja ostatnio po pół kieliszku winka od razu robiłam się senna a potem taka zalepka, więc już nie pijam :D

Dobrej nocy :)

Wpadam tak pozytywnie :-D

Miłej niedzieli kobitki wam chciałam życzyć :-D

Dzień mi się baaaardzo miło z mężem zaczął i mam nadzieję że tak już zostanie :-D Tylko muszę jeszcze mikser jechać kupić bo mój po trzech latach zmarł śmiercią z wycieńczenia :-p

Witam się z rana :)

Sol, udanych zakupów więc ;p

Ja zaraz lecę męża budzić i tez licze na miłe rozpoczęcie dnia :D
Później idziemy na spacer lub na plaże bo ładniutka pogoda i na zakupy, po zabawkę dla małej :D

Miłego dnia wszystkim życze :)

Witajcie dziewczyny. Byłam z psiapsiuła na zakupach. Kupiłam kozaki i sweter dla P. Poogladałam meble i nawet sporo mi sie podoba. Myslę o tym naszym m i mam nadzieję, ze dostaniemy ten kredyt. Marze już o urządzaniu i wspólnych wieczorach w NASZYM M.
Sol miłych zakupków i miłej reszty dnia.
Lilith Dzisiaj tempka jeszcze bardziej mi spadła, o kreske co prawda sle zawsze. Brzuch boli jak na @ a test owu znów nie wyszedł. Kreska wczorajsza taka jak ta z piatku. Szyjka za to twardza ale u góry. Śluz przy szyjce biały. Ja mysle, ze kurka juz po prodtu wszystko powariowało. Nie trace jednak nadziei i teraz jak mysle więcej o m nie jestem juz taka nakręcona.
Mam nadzieję, ze u Ciebie wsio szykuje się do owu. trzyma&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Gwiazdeczka powklejaj ja też powklejam z wczorajszego wypadu z kumpelą z tego forum jak mi tylko je da. Fajnie, ze macie super dzionek. Oby tak dalej. Ja czekam na Pola z niecierpliwością.........

Do góry