reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

ruch się tu zrobił widzę :) dobrze.

dziewczyny udanego weekendu!

u mnie dziś 29d.c. termin @ tak wiec zobaczymy jak to się do końca dnia potoczy :/

Gwiazdeczko 100lat dla twojego synka z okazji 4 urodzin!!!! najlepszego zycze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam kochane. U mnie samotny weekend Maciek na wsi u dziadka a Paweł zaczyna dziś nowe studia. Spotkam sie trochę z kolezanką z forum a potem oszaleje.
Gwiazdka Wszystkiego naj dla syneczka!!!
Życze wszystkim miłego dnia.

Gwiazdeczko, najserdeczniejsze życzenia po raz drugi dla synka!!

Kinga, no to trzymamy mocno kciuki za Ciebie :)
U mnie nadal opóźnienie .. nie wiem czy coś wyjdzie z tego cyklu, ale jakoś się nie przejmuję :)

Wisienko, miłego spotkania więc, jakoś przetrwasz do czasu powrotu męża :)

Ja mam dużo sprzątania dziś, gotowania etc. Mąż w pracy do prawie 17.. łudzę się, że szybko zleci.. zawsze tak czekam na te weekendy..

Nie kochana, dni około owulacyjne. Wedle ostatnich cykli dziś lub wczoraj powinnam być po skoku temperaturki a tu dopiero od dziś lekkie pobolewanie jajników, szyjka jeszcze nie całkiem otwarta i od czasu jak piję siemię to śluz się nie zmienia i jest ciągle wodnisty.. a przy szyjce był biały.. dziś mętnawy wodnisty przynajmniej. Widzę, że wszystko dopiero powoli się szykuję ale martwilo mnie wcześniej, że jajników nie odczuwam, bo odkąd pamiętam miałam silne bóle owulacyjne. Od wczoraj/ dziś widzę inne objawy u siebie no ale..
Na pewno będzie dobrze, ale zastanawia mnie skąd taka zmiana :)

A u Ciebie nadal brak @ ?? Bo wiesz, trzymam tu mocno by nie przyszła :)

nie obserwuj się tak namietnie po prostu działajcie robaczki.. bedzie dobrze w koncu.

u mnie narazie jeszcze @ brak.
ale to kwestia chwili mysle.
Buziak

Tak czy siak działamy, więc się nie przejmuję :) Im więcej przyjemności tym lepiej a jeszcze jak coś się z tego wykluję to w ogóle :D A jak nie, to i tak nic nie tracę.

Co do obserwacji, to prowadzę wykres od tak w tym cyklu, raz coś dzienie sprawdzę i tyle, nie napalam się, że tak to ujmę. Tylko tego bólu jajników, to już nie sposób przeoczyć, stąd to tak zauważam, że go brak :D

A czujesz się już @?? Bo wiesz, na ciąże to bardzo podobnie, więc póki jej nie ma, nadzieja jest :)

reklama
No wiesz.. piersi na ciąże też bolą :D
Chyba, że to u Ciebie taki zupełnie typowy objaw.
W każdym razie, trzymamy kciuki :)

Gwiazdeczko i jak tam synek?? Zadowolony pewnie z prezentów :)

Do góry