reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

No wiecie, ja jestem optymistka czasem i z dużymi nadziejami ale akurat w cuda to ja nie wierze :D Ważne, że mieliśmy udany okres staranek dla samych siebie a co z tego wyjdzie i czy w ogóle to zobaczymy.
Dla mnie, nie bardzo wskazane jest zafasolkować na obecnym mieszkaniu, bo tu mam za dużo stresów.. źle się tu czuję etc. więc nawet śmiem twierdzić, że wolałabym poczekać na te upragnione kreseczki, do czasu przeprowadzki :)

Esch, zazdroszcze tego masażu.. ja jeszcze nigdy na takowym nie byłam :D

reklama
Esch - mam nadzieję bo bym chyba się pogryzła :-D A ja mam w domu takie cudo : http://www.fajneceny.pl/product-pol-69-Skorzany-fotel-biurowy-Vespanni-z-masazem-.html mąż mi kupił tylko w kolorze beżowym i sobie co jakiś czas włączam :-D Np teraz :-p Powiem szczerze że nie konsultowałam do końca z lekarzem czy mogę ale mam regulację intensywności i na najsłabszym spokojnie można wytrzymać :-p

Lilith - a wiesz że dwie kreski mają w nosie twoje plany? :-D Ja teraz też chciałam kole lipca zaciążyć żeby znowu wiosenne dziecię było a wyszedł styczeń :-p Nawet mąż się śmiał że krótko te przyjemności trwały :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol kochana, ja nie jestem takim szczęśliwcem by się udało szybko. Wydaję mi się, że muszę jeszcze długo na moja fasolke poczekać ale nie marudzę. To nie wyścigi :)

Lilith - też tak myślałam :-D że będę musiała czekać spokojnie do lipca na clo spróbować a tu niespodzianka :-D I wcale zawodów nie było - no poza tymi plemniczków :-p
Mimo wszystko życzę Ci żebyś nie musiała długo czekać :tak:

Gwiazdeczko, kinia - na każdą przyjdzie czas i na wasze drugie fasolki też :tak: :tak:

Poczekamy i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie, ważne że jak @ przyjdzie nie będę rozpaczać, tylko z nadzieją zacznę kolejny cykl.
I racja dziewczyny, na każdą z nas przyjdzie w końcu kolej :) Trzeba tylko dużo cierpliwości posiadać a o to niestety czasem ciężko :)

reklama
Do góry