reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wasze zachcianki.....

Kredko, to zależy jaki żelfix kupisz, albo jaki cukier żelujący. Ja robię 3:1, czyli 1,5 kg truskawek i 0,5 kg cukru.

Co do karmi kawowego, to nie próbowałam, ale w sobotę mielismy gości i skusiłam się na... piwko cytrynowe :) Kurcze, tak mi smakowało.. A Kajtek potem dostał czkawki :D :D

reklama
Ja dzisiaj nie jadlam truskawek bo nigdzie nie moglam dostac w okolicy a na miasto mi sie w taki upal nie chcialo jechac, ale zadzwonilam do mamy i kupi mi kilogram a wieczorem mezus mi go przywiezie wiec nic straconego ;D ;D ;D
Straszny zarlok truskawkowy sie zrobilam ;D ;D ;D

A ja dzisiaj na obiadek mam kapuśniaczek :D Pyyycha, tym bardziej, że nie musiałam go robić, tylko wyciągnęłam z zamrażarki :D Jak jestem w domu sama bez mężusia, to mi się nie chce gotować, więc wyjadam wszystkie resztki z zamrażarki zostawione na czarną godzinę :D :D :D
Taki ze mnie leń!!!!!!!!!

Asiolku a ja chialam zurek jutro zrobic i jeszcze chodzi za mna kapusta kiszona gotowana+ szare kluski mniaaaam mam nadzieje ze jeszcze uda mi sie zjesc za nim mleczarnia ruszy ;)

Ja tez sobie powiedziałam,że w tym tygodniu jem to na co mam ochote, bo pózniej bedzie z tym problem.
I dzis wsuwam od rana truskaweczki, ale pewnie na tym sie nie skończy. ;)

dzięki dziewczyny za ten dzemik.
a teraz mam pytanko do was czy któraśz was robiła kiedyś takie lody z bitej śmietany śnieżki i czy może znacie przepis, my kiedyś robiliśmy pyyyyyszne, ale nie pamiętamy przepisu, a na necie jakieś takie dziwne...

Jako, że za tydzień mam mieć cesarkę, oto mój plan na najbliższy tydzień:
- codziennie jeść kilo truskawek :D
- codziennie jeść kilo pomidorów :D
- najeść się slodkiego :D
- podelektować się kawą :D

Jak o czymś dobrym zapomniałam, to podpowiadajcie :D :D

reklama
O tak Asiołku, super pomysł. W takim razie w niedzielkę sobie zażyczę grilla. W sobotę idziemy na imprezkę imieninową, to też się najem pyszności :)

Do góry