reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wasze zachcianki.....

a ja dzisiaj zjadlam tyle rzeczy ze az mi wstyd, rano zaczelam od truskawek i poszlo pol kilograma potem jablko banan a wieczorem rodzynki, nie wspomne o takich posilkach jak sniadanie , obiad , kolacja, ufff ::)

reklama
truskawki w kazdej postaci!!

a od paru dni robie sobie koktajle z truskawek+mleko+cukier MNIAM MNIAM

ja dziś w nocy o 3 jak wstałam na siku, poszłam do kuchni gnieść truskawy!! :D pychotka teraz czereśni troszkę chce się najeść ale to już nie tak jak truskawek, bo mogą być wzdęcia i wiadomo jak to z czereśniami.
idę dziś do sklepu to dokupię truskawek i może czeresienek pare

ojej ja dziś się najadłam czereśni niby nie dużo, ale brzuch mi troszkę stwardniał, a mama miałczała żebym uważała ale jak się dosiadłam o już musiałam troszkę zjeść, a teraz skutki....:( no a na kolację koktajlik z truskaweczek zaraz idę robić :)

Kredko, co do dżemiku, to ja się nie przemęczam :D Kupuje cukier żelujący 3:1, miksuję truskawy, wszystko razem do gara, ma zawrzeć, pogotować się 3 minutki i do słoików. Pycha!!!

Ja tak samo ten dziemik robie , tez z zelfixem ale trusawek nie miksuje tylko kroje w czasteczki i gotowe !!!!
Ja to kawy juz pol roku nie pije bo chociaz zapach jak zawsze jest wspanialy ale smak mi jakos nie odpowiada ::)
A od kilku dni chodzi za mna te karmi kawowe wiec chyba dzisiaj tak dzien zakoncze hihihi

reklama
Do góry