E
Ewka34
Gość
Lenistwo ,ciezkosc,i znowu lenistwo [emoji1]Taki urok naszego stanu
Napisane na FreeTAB 10.1 Silver w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lenistwo ,ciezkosc,i znowu lenistwo [emoji1]Taki urok naszego stanu
Napisane na FreeTAB 10.1 Silver w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem. Wcześniej dwóch synów teraz lekarz najpierw na tym samym USG obstawiał córkę chwile potem że jednak nie ;-)A u Ciebie będzie dziewczynka ?
Nie wiem. Wcześniej dwóch synów teraz lekarz najpierw na tym samym USG obstawiał córkę chwile potem że jednak nie ;-)
Czy ja wiem OBY ale ta ciąża bardzo różni się od dwóch poprzednich (choć może to kwestia wieku)Smaki jak na dziewczynkę
Mam podobnie tyle ze mdlosci mi juz minely a z corka pamietam brzydka cere i wymioty czasami ,a teraz.. nic.. cera ladna.. i jest zupelnie inaczej[emoji4]Moja ciąża też zupełnie inna niż pierwsza. Wyglądam ładniej i mam zupełnie inne zachcianki. Ale mam też burzę hormonalną, nudności i inne takie tam, których nie doświadczyłam w pierwszej ciąży.