reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wasze zachcianki.....

martuśka w sumie obeszło się bez maślanki ani kefirku (braki w domku a do sklepu niechciało się isć) ale obiadek był smaczny, fasolka żółciutka :) a zjadła bym jeszcze takiej kapustki właśnie :)
a co do braku produktów, to sama miałam ból jak we włoszech mieszkałam, tam ani białego serka, kiszonych ogórasków mleka w proszku i wogóle totalna bieda maślanki kefiru ....... :(

reklama
Kurcze, nie uwierzycie, co przed chwilą zjadłam :) Wzięło mnie na makaron z cukrem :D Normalnie jakbym miała 5 lat :) Już nie pamiętam, kiedy coś takiego jadłam :)

A mi apetyt dopisuje jak nigdy normalnie, to chyba po tym szpitalu sie organizm regeneruje.
Na kolacje zroblam sobie jajeczniczke na pomidorku, pieczarce, zielonej cebulce i troche szyneczki dodalam, no tak mi smakowala, ze chyba bym jeszcze raz zjadla :laugh:
Jutro juz zaplanowane mamy leczo z mezem, z cukini, papryki i tych innych leczowych skladnikow, a ja normalnie by sobie dzisiaj je jeszcze zrobila ::)
I wreszcie jakos chyba ostatnia z ostatnich na forum, najadlam sie dzisiaj po raz pierwszy truskawek ;)

a ja dzis poszalalam

wypilam drinka malibu z mlekiem mniam mniam
zjadlam ostra pizze
i jest super ;D ;)

a ja dziś zrobiłam sałatke grecką o 22 :-) tak mi sie chcialo ojej :) jadłam tak że myśłałam, że dziure w talerzu zrobie.... naprawde to była chyba jedna z wiekszych zachcianek... w ciązy bo tak mi sie jej chciało.... że aż mi dziurki w nosie klaskały jak już ją mogłam połknąć :-)

reklama
hmmm sałatka . ja bym zjadła takiej zwykłej sałatki, ale jakoś tak nie ma komu zrobić, ostatnio już się z siostrą zabierałyśmy za sałatkę, ale nie było kiszonych ogórasków więc jakoś tak przeszło. może jutro....

Do góry