reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wasze zachcianki.....

reklama
Muszę przyznać że mnie pocieszyłyście :). Dlatego też zjadłam czekoladowego wafelka ;D i posłałam męża po czereśnie :D. Później nie będę mogła niestety ich jeść :(
Nie będę sobie nic teraz odmawiać ;D ;D ;D

Asiołek tylko co my potem z tym zrobimy? Oddałabym chętnie po rodzinie, każdemu po parę kg, tylko u mnie raczej deficyt drobnokościstych :)

A tak walczyłam z kg przed ciążą, 3 x w tyg vacustep, sauna, guamy, itp itd... Efekty były niesamowite. No ale pozostały po nich tylko wspomnienia...

a ja jem strasznie duzo slodkiego i mam jak narazie 8kg na plusie
naprawde za cholere nie kumam co sie dzieje?!?
bo zawsze wcinalam slodkie i przez to tylam a teraz nie wiadomo gdzie to idzie??????? przed ciaza jak zjadlam paczka to w oczach tylam
bo ani dzidzia duza nie jest ani ja sie znacznie nie powiekszylam ::)
ale szczerze przyznam ze przemiana materi mi sie polepszyla i to pewnie to ;)
oby po porodzie tak zostalo ;D

Liluś może cię pocieszę ja też przed pierwszą ciążą musiałam uważać co jadłam bo co zjadłam słodkie to wszystko szło w tłuszczyk i po ciąży stał się cud praktycznie codziennie mogłam zjeść coś słodkiego i nic

A ja dzisiaj mloda kapuste bede gotowala, tylko jeszcze nie wiem z czym oprocz ziemnaczkow ja zjemy ::)
Jakos miesa mi sie nie chce. Moze macie jakies pomysly??
Ostatecznie to sama kapusta i ziemnaki ha ha!

martuśka to tak jak u mnie dziś tylko ziemniaczki i fasolka szparagowa :) może do tego sadzonka ???? tak i maślanka albo kefirek sobie kupię :) mniam
a czy martuś wy tam macie kefirki, maślanki?? (o ile pamiętam to londyn tak?)

mnie dziś wzięło na naleśniki z bitą śmietaną i konfiturami... czekam na dostawę składników i biorę sie do pracki:)

smacznego:)

reklama
Kredeczko kochana, no maslanki to nie widzialam, ale kefir jest ;)
A co do jajka sadzonego to moze i dobry pomysl, czekam jeszcze na mojego meza, moze cos on jeszcze podda.
A fasolka to pyszna musi byc u Ciebie, jak tak lubie szczegolnie zolta. Tutaj juz raz sie skusilam, ale zielona mieli tylko.
To smacznego Kolorowa kredko, ja juz kapuste ugotowalam i powiem, ze nawet mi wyszla fajna :p

e_mamo, ty to tez pysznosci masz, tak cie na slodko wzielo co? :laugh:

Do góry