reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Asiołek tylko co my potem z tym zrobimy? Oddałabym chętnie po rodzinie, każdemu po parę kg, tylko u mnie raczej deficyt drobnokościstych
A tak walczyłam z kg przed ciążą, 3 x w tyg vacustep, sauna, guamy, itp itd... Efekty były niesamowite. No ale pozostały po nich tylko wspomnienia...
A tak walczyłam z kg przed ciążą, 3 x w tyg vacustep, sauna, guamy, itp itd... Efekty były niesamowite. No ale pozostały po nich tylko wspomnienia...
Lilka
Fanka BB :)
a ja jem strasznie duzo slodkiego i mam jak narazie 8kg na plusie
naprawde za cholere nie kumam co sie dzieje?!?
bo zawsze wcinalam slodkie i przez to tylam a teraz nie wiadomo gdzie to idzie??????? przed ciaza jak zjadlam paczka to w oczach tylam
bo ani dzidzia duza nie jest ani ja sie znacznie nie powiekszylam :
ale szczerze przyznam ze przemiana materi mi sie polepszyla i to pewnie to
oby po porodzie tak zostalo ;D
naprawde za cholere nie kumam co sie dzieje?!?
bo zawsze wcinalam slodkie i przez to tylam a teraz nie wiadomo gdzie to idzie??????? przed ciaza jak zjadlam paczka to w oczach tylam
bo ani dzidzia duza nie jest ani ja sie znacznie nie powiekszylam :
ale szczerze przyznam ze przemiana materi mi sie polepszyla i to pewnie to
oby po porodzie tak zostalo ;D
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Liluś może cię pocieszę ja też przed pierwszą ciążą musiałam uważać co jadłam bo co zjadłam słodkie to wszystko szło w tłuszczyk i po ciąży stał się cud praktycznie codziennie mogłam zjeść coś słodkiego i nic
kolorowa_kredka
Fan(ka)
martuśka to tak jak u mnie dziś tylko ziemniaczki i fasolka szparagowa może do tego sadzonka ???? tak i maślanka albo kefirek sobie kupię mniam
a czy martuś wy tam macie kefirki, maślanki?? (o ile pamiętam to londyn tak?)
a czy martuś wy tam macie kefirki, maślanki?? (o ile pamiętam to londyn tak?)
reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Kredeczko kochana, no maslanki to nie widzialam, ale kefir jest
A co do jajka sadzonego to moze i dobry pomysl, czekam jeszcze na mojego meza, moze cos on jeszcze podda.
A fasolka to pyszna musi byc u Ciebie, jak tak lubie szczegolnie zolta. Tutaj juz raz sie skusilam, ale zielona mieli tylko.
To smacznego Kolorowa kredko, ja juz kapuste ugotowalam i powiem, ze nawet mi wyszla fajna
e_mamo, ty to tez pysznosci masz, tak cie na slodko wzielo co? :laugh:
A co do jajka sadzonego to moze i dobry pomysl, czekam jeszcze na mojego meza, moze cos on jeszcze podda.
A fasolka to pyszna musi byc u Ciebie, jak tak lubie szczegolnie zolta. Tutaj juz raz sie skusilam, ale zielona mieli tylko.
To smacznego Kolorowa kredko, ja juz kapuste ugotowalam i powiem, ze nawet mi wyszla fajna
e_mamo, ty to tez pysznosci masz, tak cie na slodko wzielo co? :laugh:
Podziel się: