laparada
Fanka BB :)
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uhhh dużo tego wyszło, ale uszło powietrze ze mnie....
czy jestem taka straszna?![]()
ehh... może i egoista, ale ja też definitywnie egoista...
choć tu uważam, ze nie powinien mieć problemu ze spełnieniem mojej prośby. tyle. kropka.
lalparada...chyba nie jestes sama..bo moj M tez wariujeczasami jest tak wkurzajacy i wzbudza we mnie agresje,jakiej juz dawnooo nie mialam.ostatnio poprostu zucam w domu wszystkim co popadnie jak mnie wkurzy..jesli mam talerze to zucam nimi o podloge,ze zlosci,bezsilnosci i zeby pokazac jaka mam zlosc...a po jakims czasie kaze mi abym go przeprosila
straszne...tyle juz mi napsul nerwow ze zaczelam sie zastanawiac czy oby napewno w taki sposob chce zyc
wkoncu jak tak pomyslec logicznie..problemy dopiero sie zaczna jak urodzi sie malenstwo...a my juz teraz nie umiemy sie zbytnmio dogadac
i tak wkolko macieju...jeden dzien ok a na drugi da mi popalic ze makabra
az mu powiedzialam wczoraj-by zostawil mnie w swietym spokoju,ze lepiej mi bylo samej niz z nim...lecz z drugiej strony..czasem slodki jest
![]()