reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

no wlasnie moze ja od mleka tyje ?? bo ogolnie to ja nie lubie i pilam jak juz tylko do kawki , a teraz ze wzgledu na duze zapotrzebowanie poje nie duzo , ale pije
sery zawsze jadlam takie same i tyle samo , bo lubie i nie tylam od nich
hmmm
nic to jakos pozniej wroce do wagi hehe
bardziej martwi mnie reakcja gina :/ bo on schizuje bardziej odemnie :)

reklama
mnie kazał pić max 2% a 100 ml to tylko 51 kcl :dry:

Asionek - nie martw się ginem, jeszcze tylko 2 miesiące i marudzenie się skończy a jak lubisz sery to jedz bo może się okazać, że jak zaczniesz karmić to trzeba będzie je odstawić bo nabiał często uczula :tak:

miłka
jak za dużo jest nabiału to może być ta skaza białkowa czy jakoś tak, nie?
A kiedys sądziłam ze duzo trzeba nabiału aby produkować mleko, a okazuje się że trzeba dużo wody a nie nabiału, a organizm sam wyprodukuje pełnowartościowe mleczko :)

a u mnie nic, ale jakos nie smuci mnie to.

a co do krowiego mleka, to jak kiedys nienawidzilam, tak teraz litr dziennie to norma. poza tym rewelacyjnie likwiduje u mnie zgage :tak:

reklama
cześć dziewczyny,
ja jestem w 30 tyg i stanęłam na wadze i 10 kg na plusie;/
Ciekawe do ilu dobije.Myślicie, że przez najbliższe 9 tyg (będe miec CC stąd 9 tyg) mogę przytyć więcej niż 4kg? eh, oby nie!

Do góry