reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
hmmm ja cos zjemjak maz wroci z silowni, moze cos kochanej zonie zrobi do jedzonka;] Juz tydzien zyjemy bez kuchni ktora sie remontuje:] A wlasnie a ja od ostatniej wizyty ktora mialam 3 tyg temu nic nie przytylam :O:O Czyli ciagle +9kg

mileczka to ty teraz nie stacjonujesz w b-b?
przeciez KFC jest przy starym klimczoku

wczoraj walsnie zasadzilam twistera salsa w zestawie :) i jeszcze r wzial extra pikantne skrzydelka hihi
ale dalam mu pol twistera zeby zjesc skrzydelka dwa, bo bym nie podołała :)

dzisiaj mialam robic grilla ale sie rozpadalo wiec postawilam na pomidorowke

Ewa jaka ty kochana jestes :))) pocieszycielko ty moja :)
p.s znalazlam cie na fb :))) sliczna dziewczyna z ciebie !!!!

Ostatnia edycja:
atram
ja nie mysle nawet o kfc- też mam pod nosem ale musze sie ograniczać.
Wchłaniam za to arbuza :)

nie słodźcie mi tak, jaka tam ,ładna;/ paszteciak, a teraz to już zwłaszcza. odrosty na pół głowy, locha i wogóle.
A szkoda że nie ma na fb podglądacza też bym was podejrzała :p

reklama
Do góry