reklama
NabAwe
mamusia Emilki :)
mere
to ja mam podobnie. A słodycze to też w dużych ilościach jednak wpływają na nasze kg
to ja mam podobnie. A słodycze to też w dużych ilościach jednak wpływają na nasze kg
kasiadz
Fanka BB :)
ja mam ochotę na wszystko co słodkie i fast food. Ale fast food raczej nie jem - czasami się zdarzy, słodycze to codziennie, czasami się napije pepsi
ale na razie mam |+5,5-6, a w pasie to zależy gdzie się mierze bo w samym pasie jest 104 ale trochę niżej tam gdzie brzuch największy to już jest 112
ale na razie mam |+5,5-6, a w pasie to zależy gdzie się mierze bo w samym pasie jest 104 ale trochę niżej tam gdzie brzuch największy to już jest 112
NabAwe
mamusia Emilki :)
a ja własnie nie myslę tylko wchłaniamja też czasem golnę Coli :-) a o słodkim myślę prawię codziennie
a ja własnie nie myslę tylko wchłaniam
ja tak samo, wlasnie zbieram sie zeby sobie Magnuma wyjac z lodowki bo mnie wola
agadaria
Fanka BB :)
Ja wciągam nabiał nosem
Biały ser mogę jeść do wszytskigo!!!!!
Żółty-żrę sam,bo tak mi smakuje...pokrojony w mega cieniuśkie plastry zwijam w rulonik i żrę
Słodycze nie(tzn.batony,czekolady),ale ciasta z owocami.....nie robie bo bym tylko to żarła...
Ostatnio jem też namiętnie kalafior gotowany sam z solą:/
Biały ser mogę jeść do wszytskigo!!!!!
Żółty-żrę sam,bo tak mi smakuje...pokrojony w mega cieniuśkie plastry zwijam w rulonik i żrę
Słodycze nie(tzn.batony,czekolady),ale ciasta z owocami.....nie robie bo bym tylko to żarła...
Ostatnio jem też namiętnie kalafior gotowany sam z solą:/
reklama