reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

Ja juz przytyłam ok 5-6kg:baffled::baffled::baffled:....ale startowałam z niedowagi więc jest nieźle. Ważę 52kg

to ja Wam powiem jak to u mnie z tymi wyliczeniami było:
przywaliłam prawie 30kg,tuż po porodzie,kiedy weszłam do domu pierwsze co zrobiłam poszłam sie zważyć :)
i tylko 8kg mniej...z czego dziecko ważyło 4400....:/:/

Lilou ja tez tak ok 30kg na plusie miałam...a po powrocie ze szpitala miałam już -12kg....reszta spadła w 3 miesiące

Ja w pierwszej ciąży przytyłam bardzo dużo, po powrocie do domu już po urodzeniu córki ważyłam 111 kg :zawstydzona/y:

więc teraz staram się pilnować, żadnych słodyczy i objadania się :tak: bo wrócenie do normalnej wagi zajeło mi ponad 2 lata i nie był to za przyjemny okres w moim życiu ;-)

Miłka 111kg to sporo, a z jakiej wagi startowałaś przed ciążą????

reklama
to ja Wam powiem jak to u mnie z tymi wyliczeniami było:
przywaliłam prawie 30kg,tuż po porodzie,kiedy weszłam do domu pierwsze co zrobiłam poszłam sie zważyć :)
i tylko 8kg mniej...z czego dziecko ważyło 4400....:/:/

dobre i te 8kg mniej ;))
ja mam plan sie pilnowac troche , ale widze , ze bedzie ciezko ;/ juz teraz jak mam zachcianke to po prostu musze zjesccccccccccc :)

A ja nadal ani grama!Nie dziwota bo nie mam apetytu,A i tak mam 5 kg wedlug mnie za duzo.Takze na dzien dzisiejszy 60,2 168 cm.Waga z rana.

ja mam tyle samo wzrostu :) niedlugo z waga ciebie dogonie :)

Ja w pierwszej ciąży przytyłam bardzo dużo, po powrocie do domu już po urodzeniu córki ważyłam 111 kg :zawstydzona/y:

więc teraz staram się pilnować, żadnych słodyczy i objadania się :tak: bo wrócenie do normalnej wagi zajeło mi ponad 2 lata i nie był to za przyjemny okres w moim życiu ;-)

rzeczywiscie sporo przytylas :(
ale przynajmniej masz nauczke i wiesz , ze trzeba sie pilnowac :)
ja niby wiem , ale jak to wyjdzie w praktyce to kto wie ...

W pierwszej ciąży na plusie miałam 25 kg z wagi wyjściowej 50 kg. Pierwszy miesiąc tej ciąży to było już +4 kg.
A teraz ani grama trochę się martwię :(

Ja ciągle na minusie (waga 53, 166cm) i aż nie chce mi się wierzyć bo macica jeszcze malutka ale chyba powoli ... zaczyna wystawać mi brzuch....u Was już coś widać? Ciuchy jeszcze wszystkie stare ale jakoś "nieswojo" :p wyglądam w lustrze (tak jakbym pożarła wielką pizze i popiła litrową colą :) ) i nie wiem czy tylko mi się wydaje czy już coś się wyłania?

:D :D:D:D Aż od razu się głodna zrobiłam...i muszę zrobić przerwę tylko chyba nie w pracy a w buszowaniu po forum :)....a ty zupka masz tak apetyczny nick, że codziennie jak Cię widzę obiecuję sobie zrobić kwaśniuteńką ogórkową, którą kocham!!! :))

reklama
Do góry