reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
Rudson - z 75 KG ale pod koniec ciąży zatrzymywała mi się woda i tyłam 2-3 kg na tydzień więc miodzio ;-)
oj znam to, ostatnie 3 tyg. ciazy mialam zatrzymana wode i nie potrafilam kontrolowac wagi, czulam sie jak jakas orka, na nogi patrzec nie moglam
na szczescie wszystko zeszlo po porodzie
a w calej ciazy utylam 18 kg, 10 zostawilam w szpitalu a te 8 ciagnelo sie za mna bardzo dlugo
W pierwszej ciąży na plusie miałam 25 kg z wagi wyjściowej 50 kg. Pierwszy miesiąc tej ciąży to było już +4 kg.
A teraz ani grama trochę się martwię :(
nie martw sie, na pewno wszystko jest ok
ja jeszcze nic nie utylam, tzn teraz pewnie juz tak po ilosciach makaronow z sosami

co do zupy ogórkowej --- to jak ją kiedyś zrobiłam bo znalazłam ogórki kiszone tak mi sie juz odechciało i nie mam ochoty.....albo źle robiłam albo jednak smak miałam jakiś wymarzony i nie spełnił moich oczekiwań...wiec teraz
"zupka" forumowa kojarzy mi sie z moją zupą- niewypałem

ale herbatka c cytrunką -of kors:-)

Ja na wadze mam 1 na plusie ale jak sie na siebie patrze to wydaje mi sie ze chyba waga klamie :-D Brzuszka jeszcze nie ma ale wciagnac sie juz nie chce no i tluszczyku mi chyba przybylo troche od tego apetytu mojego :-)

reklama
Do góry