reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
aaaaaaaaaaaa olac to!!!! pilnuje sie z jedzeniem a i tak tyje jak dzika, wiec nadal bede jesc jak jadlam ale kurde dosc stresu z waga, taka juz moja natura widocznie, bo drugi sie bedzie objadal i ponizej 10kg wyjdzie na koniec a ja kurde bezslodyczowo, w zasadzie warzywno+miesno troche, kefiry i troche owocow i ciagle wiecej i wiecej
+14 na plus jak narazie

Ja jakoś mało przytyłam dopiero 6,5kilo ale to chyba dobrze:)
Zawsze mało jadłam i w ciąży też nie mam za specjalnie apetytu (nie to żebym się głodziła), ale jem tyle ile potrzebuje mój organizm prawie wogóle nie odczuwam głodu, a słodyczy to nigdy nie lubiłam jak byłam dzieckiem to też mi nie smakowały.

a u mnie nie ma dnia bez słodyczy, ostatno objadam się michałkami:) ale stanęłam na wagę dzisiaj i nie przytyłam od ostatniej wizyty a więc gin nie będzie marudził:) od początku ciąży mam +5,5 i oby tak zostało, bo niestety żadne diety cud na mnie nie działają, a raczej to ja nie jestem w stanie na nich wytrwać dłużej niż 2 dni:)

a ja tyję i tyć będę bo mam niedoczynność tarczycy, a z takim czymś to ja nic nie zrobię niestety, ale póki co mam to gdzieś
po porodzie wielu z tych rzeczy, które teraz zjadam będą kompletnie do odstawki, więc czasem zaszaleję, a co :)

herbata - mam takie same nadzieje :-) u mnie ok +14 ale to juz zlewam, jak napisalam chyba juz. taka moja uroda widac :)

reklama
Do góry