reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
Ja w czwartek na wizycie - 31 tc - ważyłam 64,8kg, czyli dokładniutko 10 kg na plusie.
A tu jeszcze dwa miechy prawie przede mną.
Ciekawe ile będę miała na koniec - aż strach się bać ;-)

ja przez ostatnie 5 tyg przytylam 4 kg
wychodza snikersiki
na razie ogolem +9 kg
musze przestac bo i tak mam juz duzo do gubienia po ciazy, ciekawe ile mi przybedzie w okresie karmienia:confused2:

ja mam zawsze butl z woda przy lozku
tzn odkad jestem w ciazy
bo wczesniej to nie
a teraz masakra
hektolitry ida
u mnie to samo :) jak tylko przychodzę z wc, to od razu muszę nadrobić straty :-D
no i na plusie kolejny kg, czyli razem już 14kg :baffled: ja wiem, że dzidzia wg usg jest jak na 32tc ale kurcze załamka, ale będzie do zrzucania :/

Ostatnia edycja:
książkowo przytyć można w III trymestrze 0,5kg na tydzień :-p:-p:-p...no ale to teoria :tak::tak::tak:

ja mam ok +12kg ...ostatnio przystopowałam z wagą

to jedziemy na jednym wózku,ja też w 5 i 6 m-cu tyłąm po 3-4kg,a teraz od końca czerwca nic nie przytyłam-na razie +11kg

, ciekawe ile mi przybedzie w okresie karmienia:confused2:
Klementinko, tego i ja się właśnie bardzo obawiam,bo coś czuje,ze właśnie wtedy najmocniej przywalę "będąc na diecie"...:dry::dry::dry:

wlasnie laski odnosnie wody , to w zyciu tyle wody nie pilam
masakra mnie non stop suszy, wypijam jakies 3 litry dziennie jak nic
w zyciu taka nawodniona nie bylam hihii

mam tak samo!!!!!!2-3 duże butelki dziennie idzie!!!!Niczym się nie napiję jak zwykłą niegazowaną wodą!!!!!!kaca mamy ciążowego:-D:-D:-D:-D

Atram ja przynajmniej kilka razy w nocy musze sie przebudzić na gula wody mineralnej... Tak mnie suszy jakbym litra wypiła ;] A w ciągu dnia hektolitry zimnej niegazowanej z lodówki :)

reklama
Do góry