sivi
Fanka BB :)
plus 10 powinno sie liczyc
O, a mi tu ktoś powiedział że tych wstecznych się nie liczy tylko te od wagi sprzed ciąży. Jeśli tak to ja nie mam 1,5 kg tylko 5,5 na +
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widze dziemy po rowno hehe
ale nie powiem przeraza mnie ta waga ....
najwaznejsze to sie lubic )
ja mam 169 cmasionek
atram
A ile macie wzrostu??
nooo dziewczynki ładnie idziecie do przodu....ja już 16kg na plusie....i uda i dupsko mam oklejone celulitem....a teraz zauważyłam że na ramionach też pojawiają się "piękne" dziureczki w tłuszczyku....ale co tam....zrzucimy wszystko nieee??
nooo dziewczynki ładnie idziecie do przodu....ja już 16kg na plusie....i uda i dupsko mam oklejone celulitem....a teraz zauważyłam że na ramionach też pojawiają się "piękne" dziureczki w tłuszczyku....ale co tam....zrzucimy wszystko nieee??
życzymy Ci tego! :-)ja jak na razie mam +5,5 i jak dla mnie mogło by tak zostać do końca ciąży
życzymy Ci tego! :-)
atram
to jak dla Twojego wzrostu to wage masz wcale niedużą nawet w ciąży także nie ma się co martwić a i tak jak modelka wyglądasz!