reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
nooo dziewczynki ładnie idziecie do przodu....ja już 16kg na plusie....i uda i dupsko mam oklejone celulitem....a teraz zauważyłam że na ramionach też pojawiają się "piękne" dziureczki w tłuszczyku....ale co tam....zrzucimy wszystko nieee??

nooo dziewczynki ładnie idziecie do przodu....ja już 16kg na plusie....i uda i dupsko mam oklejone celulitem....a teraz zauważyłam że na ramionach też pojawiają się "piękne" dziureczki w tłuszczyku....ale co tam....zrzucimy wszystko nieee??

Lekko:)! Jeszcze troche i bedziemy sobie podśpiewywać pod nosem "Do boju, do boju" :D

no baaa....co tam dal nas 10 kg żywego tłuszczyku:-D:-D:-D:-D

reklama
życzymy Ci tego! :-)

atram
to jak dla Twojego wzrostu to wage masz wcale niedużą nawet w ciąży także nie ma się co martwić :) a i tak jak modelka wyglądasz!

no niby do mojego wzrostu moglabym wazyc wiecej niz te 55-56 kg co wazylam przed ciaza, no ale jakos z ta waga czulam sie nalepiej
raz w zyciu wazylam 62 kg ale tylkoprzez 2 miesiace, bo na sterydach bylam
a jak je oidlozylam to waga znowu spadla do normalnej
wazylam tez w swoim zyciu 48kg, ale to byla katastrofa
wstydzilam sie z domu wychodzic, mialam brzuch zapadniety, spodnie trzymaly mi sie na kosciach biodrowych ..
strasznie wygladalam
a to wszytsko przez to ze nagle stracilam apetyt, wogole nie potrzebowalam jesc, ja nie wiem dlaczego tak sie stalo...
pamiatm ze mama ze mna po lekzrach chodzila, pilam litrami citropepsin i musialam jesc kromke pokrojona na malutkie kosteczki zebym tylko cos jadla
bo malo brakowalo a by sie to skonczylo anoreksja

dzieki bogu sie udalo i wyszlam na prosta

ale wiem ze juz nigdy nie chialabym tyle wazyc i tak wygladac.....

ale powiem ci ze ciakawi mnie czy uda mi sie wrocic do tych moich 55-56 kg jeszcze kiedys
chcialabym w sumie, bo zal by mi bylo wywalic 2 szafy ciuchow hahahhah

Do góry