reklama
Asionek31
Fanka BB :)
ciekewe ile ja bede miala 25 ego hehe
Ja sie balam z bedzie gorzej bo poprzednio bylam ponad 4 tyg temu na wizycie. Teraz bede znowu miala 26-go bo akurat tak usg wypada no i przez szyjke. W sumie to z karty ciazy wynika ze przybylo mi 8,5kg ale wiem ze zanim mi zalozyli karte to juz 1kg na + bylam.
elifit
Moderatorka
ja od ostatniej wizyty +2 kg czyli w sumie +7kg? Dziewczyny jak schudłam 3kg w I trymestrze to co mam pisać +7 czy +10 bo już się pogubiłam
atram81
waga mojej poloznej pokazala dzisiaj prawie 67 kg
masakracjaaa
masakracjaaa
a ja mam 170 cm wzrostu i ważyłam przed ciążą 85 kg, jestem w 22 tyg ciąży i przytyłam 4 kg czyli teraz 89. Lekarz powiedział że mogę do 10 przytyć. Ogólnie lubię siebie i parę ,no dobra parędziesiąt kilo za dużo nie przeszkadza mi zbytnio Od początku ciąży czuję się świetnie i nie mam żadnych dolegliwości typu opuchnięte nogi, mdłości zgaga itp. Czuje się jakbym była stworzona do bycia w ciąży. Pozdr dla tych co mają tu i ówdzie za dużo;-)
reklama
Asionek31
ja od ostatniej wizyty +2 kg czyli w sumie +7kg? Dziewczyny jak schudłam 3kg w I trymestrze to co mam pisać +7 czy +10 bo już się pogubiłam
plus 10 powinno sie liczyc
waga mojej poloznej pokazala dzisiaj prawie 67 kg
masakracjaaa
widze dziemy po rowno hehe
ale nie powiem przeraza mnie ta waga ....
a ja mam 170 cm wzrostu i ważyłam przed ciążą 85 kg, jestem w 22 tyg ciąży i przytyłam 4 kg czyli teraz 89. Lekarz powiedział że mogę do 10 przytyć. Ogólnie lubię siebie i parę ,no dobra parędziesiąt kilo za dużo nie przeszkadza mi zbytnio Od początku ciąży czuję się świetnie i nie mam żadnych dolegliwości typu opuchnięte nogi, mdłości zgaga itp. Czuje się jakbym była stworzona do bycia w ciąży. Pozdr dla tych co mają tu i ówdzie za dużo;-)
najwaznejsze to sie lubic )