reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
jedną z nich jestem ja :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Juz mam +10kg :zawstydzona/y::wściekła/y:

startowałam 47kg a mam 57kg

3kg w ciągu miesiąca - MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!

Rudson chudzinko normalne , ze tyle pzytylas , z tego co wszedzie pisza to wlasnie kobiety z mala waga utyja najbardziej , bo organizm musi braki nadrobic ... wiec glowa do gory :) masz wage taka jak ja przed ciaza mialam ( no prawie hehe)

no to teraz widzicie, ja chyba przytylam najwiecej

przed ciaza wazylam 57 a teraz moja waga pokazuje 64 ...

ja warzylam cos jak ty , moze troche mniej i teraz waze cos kolo 62 moze juz wiecej ?? :)
ale dobrze sie czuje w swoim ciele i niezle wygladam wsumie

laski ja nie wiem jak wy, ale ja mam katastofe z celullitem
cale nogi mam nim pokryte
az sie wczoraj malo nie poryczalam
pierwszy raz cos takiego u siebie widze

mialam na tylku wczesniej , ale teraz to mam ogromny i do tego na caych ogach az do kostek normalnie :-(

no wlasnie oprocz tego celulitu okropnego wszedzie :/ tez tak mam niestety i nawet lazenie po calych dniach i plywanie nie pomoglo :./
chyba taki urok ciazy juz ...

kiedys wysmarowalam sie czym zielonym , obwinelam w folie spozywcza, jakos dotruptalam do kanapy i zdazylam jeszce maske na twarz nalozyc - takie spa :) i yak sobie lezalam szeleszczaca przy kazdym oddechu i ruchu gapiac sie w tv i nagle moj wrocil do domu:szok: mysle ze do konca zycia tego widoku nie zapomni :-D

hehe niezla historia :))

a mi się robią rozstępy na piersiach, wokół brodawek :-:)-:)-:)-:)-( i g.... oliwka dała :wściekła/y:

ja polecam Mustele na te istniejace rozstepy i przeciw nastepnym :)

a aptece internetowej byla promocja: Mustela 9 miesięcy DUOPACK - Podwójnie działający krem przeciw rozstępom 150 ml + 150 ml
cena netto: 116.74 PLN
vat: 23
cena brutto: 143.59 PLN

zakupilam, rodzinka przyjedzie w czwartek to mi przywiezie , bo cos pod cycakmi zaczyna mi sie robic :/

no niestety z rozstępami jest tak, że możesz się smarować zapobiegawczo ile wlezie ale jak mają wyskoczyć to tak czy siak wylezą dziady...

no to u mnie - 2 kg i bardzo się cieszę, że trochę się mój organizm opamiętał bo już się martwiłam, że czeka mnie powtórka z rozrywki z Mileną 47 kg :wściekła/y::angry::szok:

reklama
no dlatego ja się bardzo pilnuję bo "ciąża" waży max 10 kg a reszta to tłuszcz który potem tak szybko nie znika :zawstydzona/y:

więc zero słodyczy, słodkich napojów i soków, śmieciowego żarcia i objadania się przed snem i w nocy bo ja mam tendencję do tycia więc muszę się pilnować i tyle :tak:

Do góry