NabAwe
mamusia Emilki :)
A ja na razie 3 kg do przodu od początku ciąży
no to extra nie będzie problemu z powrotem do wagi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja na razie 3 kg do przodu od początku ciąży
jedną z nich jestem ja
Juz mam +10kg
startowałam 47kg a mam 57kg
3kg w ciągu miesiąca - MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!
no to teraz widzicie, ja chyba przytylam najwiecej
przed ciaza wazylam 57 a teraz moja waga pokazuje 64 ...
laski ja nie wiem jak wy, ale ja mam katastofe z celullitem
cale nogi mam nim pokryte
az sie wczoraj malo nie poryczalam
pierwszy raz cos takiego u siebie widze
mialam na tylku wczesniej , ale teraz to mam ogromny i do tego na caych ogach az do kostek normalnie :-(
kiedys wysmarowalam sie czym zielonym , obwinelam w folie spozywcza, jakos dotruptalam do kanapy i zdazylam jeszce maske na twarz nalozyc - takie spa i yak sobie lezalam szeleszczaca przy kazdym oddechu i ruchu gapiac sie w tv i nagle moj wrocil do domu mysle ze do konca zycia tego widoku nie zapomni
a mi się robią rozstępy na piersiach, wokół brodawek :-----( i g.... oliwka dała
Oj.... kurde mam nadzieje ze ja nie dobije do 20 kilo.. a wcale wiecej nie jem a słodyczy to juz wogoleno to u mnie - 2 kg i bardzo się cieszę, że trochę się mój organizm opamiętał bo już się martwiłam, że czeka mnie powtórka z rozrywki z Mileną 47 kg