reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

ja dzis rozpoczelam walke z cellulitem, czyli zabiegi endermologii. Mialam isc juz miesiac temu, ale ciagle czasu brak;-)
Zabieg nawet przyjemny, nawet udalo mi sie zrelaksowac;-)Ponoc skutecznosc jest duza, wiec zobaczymy za kilka tygodni:-)

reklama
a ja dzis odszukalam swoj "zegarek" do mierzenia tetna, kalorii itp i poszlam na spacer czyli na miasto-poczta,sklep,biblioteka - niecale 2 godz mi to zajelo , bo ja do miasta mam kilka km. Przeszylam do domu i okazalo sie ze taki wypad na miacho to 570kcal spalonych!!! calkiem niezle, mysle ze caly myk jest w pchaniu wozka, wiec zachecam do spacerow :-D

wow kurcze czyli takie spacery jednak cos daja :))) dobrze wiedziec !

maggie - no właśnie ja też chcę na te zabiegi się wybrać :tak: podpytaj kosmetyczkę czy można je robić jak się cycoli :confused: skuteczność wiem, że jest duża ale i cena niczego sobie :dry:

maggie - no właśnie ja też chcę na te zabiegi się wybrać :tak: podpytaj kosmetyczkę czy można je robić jak się cycoli :confused: skuteczność wiem, że jest duża ale i cena niczego sobie :dry:

Mam nadzieje, ze efekty beda spore, wtedy zapomne o wydanych pieniadzach;-)
Dzis ide na 2 zabieg to zapytam o karmienie, ale wydaje mi sie, ze nie ma zwiazku;-)

Co do tabletek o ktorych piszesz Marti, to ja jakos w takie rzeczy nie wierze. z reszta jak sie ma cellulit w takim stadium jak moj, tabletki raczej nie pomoga;-) Ewentualnie wspomagajaco;-)

maggie - ale czytałam, że urządzenie uwalnia tłuszcz który potem się dostaje do krwiobiegu i orgaznim musi potem jakoś strawić :tak: a ile zabiegów sobie wzięłaś? ja myślę o 10 :tak:

kasia - jak Twój rolletic bo zastanawiam się czy sobie nie kupić jest u mnie promocja 10 zabiegów po 30 minut za 39 zeta

30 min to za mało potrzebne jest 60min na jedno wejście żeby się porządnie wymasować, ponieważ nasuje się ok 6 min każdą część ciała (stopy, łydki, uda z przodu po bokach, od wewnątrz z tyłu, pośladki, boszki, brzuch, ręce) czyli masz 13 pozycji jeśli dobrze pamiętam.
Ale ja jestem zadowolona, skóra mi się zrobiła zupełnie inna, jest taka delikatna i gładka w dotyku i do tego mąż mówi że wg niego zmniejszyły mi się rozmiary tu i ówdzie, ja się na razie nie mierze więc nie wiem ;)
u mnie karnet na 10 godzin kosztuje 100zł

maggie - ale czytałam, że urządzenie uwalnia tłuszcz który potem się dostaje do krwiobiegu i orgaznim musi potem jakoś strawić :tak: a ile zabiegów sobie wzięłaś? ja myślę o 10 :tak:

kasia - jak Twój rolletic bo zastanawiam się czy sobie nie kupić jest u mnie promocja 10 zabiegów po 30 minut za 39 zeta

poki co zaplacilam za 7, ale myslalam o 15. Zobaczymy po 7 jakie beda efekty i zdecyduje.
Dzis bylam drugi raz i juz widze drobne zmiany. Jestem w szoku:-)
Pytalam tez o karmienie, podobno jest przeciwskazaniem, ale ponoc tam chodzi jakas Pani karmiaca i nie narzeka, wiec w sumie nie wiem jak to jest...
Czuje, ze bede zadowolona z tych zabiegow:-)
Z tego co wiem, maszyna masujac skore rozbija tkanke tluszczowa, tak jak np masaze reczne...

ale wam fajnie, ja na cokolwiek likwidujace cellulit musialabym jechac do stolicy czyli 120km, a i tak to sa oklady z alg i masaz wiec zadne cuda :/ dlatego zaczynam studiowac domowe sposoby na ujedrnienie, bo kilosy zeszly ale skora jakas "zmeczona"..

reklama
monika, podobno peeling z kawy daje fajne rezultaty, ale trzeba miec czas i byc systematycznym;-) U mnie to nierealne;-)

Do góry