reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
21 m-cy Marcela waga 13,400 i 89,5 cm.
W ciągu m-ca urósł 1,5 cm a ile przybrał to trudno powiedziec bo niby 100 g od poprzednich pomiarów ale biorąc pod uwage ze przy anginie schudł 500 g i 20-tego wazył 12,800 wiec do dzisiaj sporo nadrobił.

Ostatnia edycja:
No my juz po wymiarach, popędziłam dzis przed 10. Wiec tak - jak Olis usiadł, potem staną na wagę jedną drugą to az mi sie nogi ugięły ;/
Olis 20 i pół msc - waży 11.800 kg, mierzy 87-88 cm -

golutki w skarpetkach ;/ W styczniu ważył 11.300 czyli w pol roku przybrał tylko niecałe pol kg ;/
Pani pielęgniarka powiedziała ze dobrze wygląda, a potem Pani doktor powiedziała ze dorodny chłopiec. Wiec no nie martwię sie ale za obiady się biorę OLinkowe, chyba kroplowką mu je wleję ;/
Nasze pomiary wyglądają tak:
widzicie je?

chart

chart

Dziś też popędziłam zważyć Olinka ;p
Zauważyłam okrągły brzuś, Olis ładnie jadł na wyjeździe, teraz staramy sie to kontynuować.

Oli 1 rok 9 msc - 12.100 g i 89 cm.
;D Gęba mi sie smieje bo w jeden msc a pewnie dokladnie 10 dni bo to na wyjeździe tak ładnie mi jadł przybrał 200g, kiedy to wczesniej w pol roku przybrał niecałe 400-500g.

chart

chart

reklama
Do góry