reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

super, fajnie ze sie udało ograniczyc wzrost wagi. A ostatnio tez myslalam jak tam Asia.......tylko jakos krępowałam sie spytac ;p
U mnie ostatnio młody nie zbyt chce obiadu - moze mu ta zupa nie smakuje ;?
Ale ogólnie ciągle coś żuje i waży te swoje 14 kg. I tak sobie myśle [porównujac do Asi czy Amelki] ze Marcel musiałby nic nie robic tylko cos wpierdzielać non stop a i tak nie utyje az tak..........Mama moja mówi ze jak on miałby byc gruby jak to człowiek-spręzyna. Dzisiaj na spotkaniu u cioci - taka mini imprezka- no bite 3 godz skakał, latał i wogóle swirował. On nie chodzi - on biega, skacze, przewraca sie itp

reklama
Kira możliwe, możliwe, że Amelka tak waży, bo Asia w lipcu ważyła też 14,8 kg więc stawiam że przytyła co najmniej 0,5 kg. A Asia mniejsza niż Amelka, dopiero dotarłyśmy do 92 rozmiaru.
Ale że Igi waży tylko 13600? Na zdjęciach spory pulpecior:tak:chociaż moja też nie wygląda na swoją wagę. No chyba że nogi:-D

No tez sie zdziwiłam ze Igi "tylko" tyle waży bo faktycznie wygląda na pulchniejszego. Marcel przy tym wzroście waha sie pomiedzy 13,8 a 14 kg [ zalezy czy po obiedzie czy przed:D] a wyglada na szczuplejszego ;p

on ma tylko takie "pućki" i wszyscy mysla ze on jest pulchny;) on w maju wazyl 13kg czyli w 3 mies. 600gr tylko, nie wyglada na chorego wiec sie nie martwie;) jak sie go rozbierze to zeberka mu widac i te skrzydelka/lopatki i brzuszek jak balonik;) jedynie te poliki, oby zostaly jak najdluzej! jest w co calowac;)

Igi 2 latka - 13kg i 87,5 cm

wg mnie jest wyższy bo się wyginał przy mierzeniu i pielęgniarka na odwal to zrobiła.muszę sama sprawdzić

reklama
Do góry