reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

Aśka chudzina, a ciągle ją grubaskiem naszym nazywamy :-D Waży ok. 16kg, a wzrost to 95 cm także kurdupelek. Ale rośnie ostro, bluzki na 98 mają za krótkie rękawy:szok: także wskoczyła już w rozmiar 104 :baffled: nijak to się ma do jej wzrostu hehe.
u nas na 104cm juz dawno male, Sonia chodzi w 110 a kurtke to nawet na 116:tak:

reklama
Martynka waży 16,5 w ubraniu. Wzrost ? nie wiem ale raczej jest z tych niższych. ubranka nosi na 98-104 i o ile bluzki mogą być, tak spodenki , rajstopki na 98 są za duże więc moje dziecko ma krótkie nóżki ;-)i też jest chudzinka, jak się rozbierze to żebra widać, a też na nią grubasek wołam ;-)

Asia w ubraniach jeszcze wygląda jak do schrupania a jak się rozbierze to chudzinka :-) za to apetyt....wczoraj z Julką już spałyśmy a Asia godzinę po kolacji, a poszła z tatą do kuchni i zjadła 3 miski zupy pomidorowej, gęstej z makaronem świderki:szok: Nie wiem gdzie ona to żarcie mieści.:-D

:-D dziewczyny to chyba sa różne pojęcia "chudzinki"!
To jak wyglądaja dzieci ważące o 1-2kg mnie od Waszych?

Oli waży 15 kg lub z lekkim hakiem i on mi na chudzinkę nie wygląda, fakt szczupły ale jakos szczególnie zeber nie widać. Moze ja tak patrzę bo sama szczupła byłam i jestem. A ma ponad 100 cm.;-)

Nie przesadzacie?

Wiesz, jak ja miałam w domu dzieciaczka wyglądającego jak ludzik z reklamy opon Michelin a teraz szczupłą panienkę to jest różnica i jak dla mnie to chudzinka ;-) chodź chudsza od Julki to na pewno nigdy nie będzie ;-)
Gdzie te udka pofałdowane, pupcia z potrójną fałdką, dłonie jak podoczepiane, no gdzie hehe?? A teraz laleczka słodka, co prawda cycuszki jeszcze wiszą i brzucholek jest i do drobinek nie należy, ale różnica ogromna.

Wiesz, jak ja miałam w domu dzieciaczka wyglądającego jak ludzik z reklamy opon Michelin a teraz szczupłą panienkę to jest różnica i jak dla mnie to chudzinka ;-) chodź chudsza od Julki to na pewno nigdy nie będzie ;-)
Gdzie te udka pofałdowane, pupcia z potrójną fałdką, dłonie jak podoczepiane, no gdzie hehe?? A teraz laleczka słodka, co prawda cycuszki jeszcze wiszą i brzucholek jest i do drobinek nie należy, ale różnica ogromna.
otóż to! :-D

dziunka uśmiałam się z ludzika z reklamy :-D - niezły tekst :tak:
jeśli chodzi o ubrania to trzeba pamiętać że rozmiar rozmiarowi nie równy - kupiłam Kubie spodnie na 110 i co za krótkie a innej firmy ma na 98 i są ok więc ciężko czasami

reklama
reklama
Do góry