katrenki
Fanka BB :)
no spora spora....hahahaha musze ja zwazyc, ale juz kilka miesiecy temu miala kolo 15kg wiec mysle, ze ma ponad 15kg teraz, a wzrost sprawdzalam w zeszlym tygcoś ty? ale spora babeczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no spora spora....hahahaha musze ja zwazyc, ale juz kilka miesiecy temu miala kolo 15kg wiec mysle, ze ma ponad 15kg teraz, a wzrost sprawdzalam w zeszlym tygcoś ty? ale spora babeczka
no kurcze musze sprawdzic, ale najmniej 15 na stowe...a z wzrostem to i tak mam wrazenie, ze terasz troszke przystopowala nareszcie, bo byl taki okres, ze ledwo cos jej kupilam juz za male bylo...katrenki cos nie wierze...;-) 16 kg?
my 2 dni temu czyli ok 22 mies.
waga 13,600kg
wzrost 90cm