reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
Kira możliwe, możliwe, że Amelka tak waży, bo Asia w lipcu ważyła też 14,8 kg więc stawiam że przytyła co najmniej 0,5 kg. A Asia mniejsza niż Amelka, dopiero dotarłyśmy do 92 rozmiaru.
Ale że Igi waży tylko 13600? Na zdjęciach spory pulpecior:tak:chociaż moja też nie wygląda na swoją wagę. No chyba że nogi:-D

No tez sie zdziwiłam ze Igi "tylko" tyle waży bo faktycznie wygląda na pulchniejszego. Marcel przy tym wzroście waha sie pomiedzy 13,8 a 14 kg [ zalezy czy po obiedzie czy przed:D] a wyglada na szczuplejszego ;p

BanAna - nie, moja chyba najmniejsza i najchudsza, choć po buzi wygląda na pulpeta. Gonia mierzy koło 83 cm i waży 10,3 kg!
Starsza mierzy ok. 93 cm i waży 11,1kg:-D

To jest różnie, Julka w wieku 2 lat była też pulpet o wadze prawie takiej jak Asia a teraz jest najmniejsza w klasie i należy do tych najchudszych. A teraz robiłyśmy zdjęcie do legitymacji i z buźki wygląda pulchniutko.

reklama
Asia waży równiuteńko 15 kg. Czyli przybrała przez półtora miesiąca 200g. Kamień z serca, bo jak w czerwcu przytyła kilogram to byłam przerażona, ale odstawienie mleka nocnego dało efekty :-)

Do góry