reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
TAK JEST
Po pierwsze - cieplej sie zrobiło i sporo czasu zaczęła spędzać w ogródku i na spacerach lub innych szaleństwach
Po drugie - na tym urlopie we Francji prawie wszedzie sama chodziła - taką miała fazę
Myślę tez że nie bez znaczenia pozostał fakt ze wtedy prawie juz całkiem wycofałam słoiki obiadowe - mam wrazenie ze w takim słoiku wiecej jest zmiksowane i upchane niz na talerzu w normalnym obiedzie(...)
2 m-ce temu wycofałam jej wieczorne mleko do spania a od jakiś 10 dni Sonia sama sobie wycofała nocną butle - JUUUPIIIIII :-)
:-) waga 14,5kg a wzrost 93cm
A jak Asia z tym wycofywaniem nocnego karmienia? Widze ze efekty juz widac.. ;-)
Ostatnia edycja:
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
A mi dzis mama powiedziala ze Olis jest chudy ;/ Ja sie wybieram zeby go zważyc ale co rusz zapominam ale teraz jutro z kopyta ruszam bo rzeczywiscie po 1 zerknęlam a zła matka ważyła go w styczniu, tak tak ;/ az mi głupio. Tutaj mamy ważą co msc a ja pol roku temu. Zerknęlam na malego a Oli ani brzuszka nie ma, jakis taki szczupły jak na golaska biegal. Zmierzyłam go ma cos ok 87-88 cm jest ze wzrostem m/dzy 75 a 90 centylem
o ile Go dobrze zmierzyłam. Jutro z rana idziemy na bilans, o ja zaniedbałam wagę strasznie. Mam nadzieje ze waży ok.
o ile Go dobrze zmierzyłam. Jutro z rana idziemy na bilans, o ja zaniedbałam wagę strasznie. Mam nadzieje ze waży ok.
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Ula tylko najlepiej daj Olinka na wage w miare gołego nic ci nie da pampers, spodnie czy koszulka bo i tak trzeba odjąć a nie wiadomo ile. Powiem Wam ze jak młodego ważyłam w domu na golasa a potem tylko w czystym pampersie i pajacyku to potrafiło byc ponad 300 g więcej.
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
ok
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Mary mleczko nocne jak się okazało bylo zbędne i udało się bez problemu je odstawic
BRAAAAWWWWOOOOO dla ASI!!!!!!
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Antek 20 miesięcy 93 centymetry i 14 kg 100 g.