reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

Mary no Aśka dogoniła prawie - 14300 na chwilę obecną:tak: Ale ja ją tuczę podobno więc nic dziwnego;-) Za to wzrostem - maleństwo, ciuchy na 92 jeszcze ciut za duże.

p.s. myślałam o Tobie wczoraj co u Was.

reklama
aktualna waga 14.8kg, czyli przytyła 100g od 13.07. Uffff, przystopowała:-)

mary teraz tak patrzę - sonia schudła w pewnym momencie?

TAK JEST :tak:
Po pierwsze - cieplej sie zrobiło i sporo czasu zaczęła spędzać w ogródku i na spacerach lub innych szaleństwach
Po drugie - na tym urlopie we Francji prawie wszedzie sama chodziła - taką miała fazę
Myślę tez że nie bez znaczenia pozostał fakt ze wtedy prawie juz całkiem wycofałam słoiki obiadowe - mam wrazenie ze w takim słoiku wiecej jest zmiksowane i upchane niz na talerzu w normalnym obiedzie(...) :sorry:
2 m-ce temu wycofałam jej wieczorne mleko do spania a od jakiś 10 dni Sonia sama sobie wycofała nocną butle - JUUUPIIIIII :-)

wzrost Soni.jpgwaga Soni.jpg :-) waga 14,5kg a wzrost 93cm

A jak Asia z tym wycofywaniem nocnego karmienia? Widze ze efekty juz widac.. ;-)

Ostatnia edycja:
A mi dzis mama powiedziala ze Olis jest chudy ;/ Ja sie wybieram zeby go zważyc ale co rusz zapominam ale teraz jutro z kopyta ruszam bo rzeczywiscie po 1 zerknęlam a zła matka ważyła go w styczniu, tak tak ;/ az mi głupio. Tutaj mamy ważą co msc a ja pol roku temu. Zerknęlam na malego a Oli ani brzuszka nie ma, jakis taki szczupły jak na golaska biegal. Zmierzyłam go ma cos ok 87-88 cm jest ze wzrostem m/dzy 75 a 90 centylem
o ile Go dobrze zmierzyłam. Jutro z rana idziemy na bilans, o ja zaniedbałam wagę strasznie. Mam nadzieje ze waży ok.

chart

Ula tylko najlepiej daj Olinka na wage w miare gołego :D nic ci nie da pampers, spodnie czy koszulka bo i tak trzeba odjąć a nie wiadomo ile. Powiem Wam ze jak młodego ważyłam w domu na golasa a potem tylko w czystym pampersie i pajacyku to potrafiło byc ponad 300 g więcej.

reklama
Do góry