reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
To moje jak z oświęcimia krasnoludko-panienki:-D:-D:-D Gonia ma 10,7 ( waga z soboty czyli 25 miesięcy i 1 dzień ) a wzrost siedzącego psa 85:-D Hanka waży może 12 a ma z 95 cm.

faktycznie drobne :-D:-D ale nie dziw sie jak taka energia w nich drzemie + wybrzydzanie jedzeniowe co poniektórych ;p ...... :szok:
To tak jak u Marcela potrafi serio wydaje mi sie ze sporo pojeść a waga od m-ca 14,5 kg pokazuje. Znów idzie wzwyż a waga stoi. Także znów zrobił sie jakiś taki szczuplejszy :-p

Mama - u Hanki jest tak, że jak więcej je, to wiem , że za chwilkę skoczy w górę i waga spadnie:zawstydzona/y:, a motorków to im trochę zazdroszczę, ale też kiedyś takowego miałam:-D;-)

reklama
Do góry