reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

Wzrost - 97 centyla i waga 90 centyla;-)

Podobno jest taka teoria , że człowiek osiąga taki wzrost jak wzór- wzrost dwulatka x2. Czyli u nas wychodzi 96x2- 192 cm;-)

reklama
no niby tez słyszałam o tym ale w to nie wierze. Mniej wiecej dzieci w tym wieku, czy to laski czy chłopaki maja po 88-98 cm. Wierzysz ze kazda laska ma minimum 176 cm?? Bo ja nie, chyba mnie gdzies przycięło :-D

Wg tego Marcel powinien miec 184 cm - czyli średnia pomiedzy moim bratem a mezem :-p

Hej, ja nie słyszałam o tej teorii, ale raczej w nia watpie. Jak to jest z bilansem 2-latka, sama muszę sie na niego zgłosić , czy dostane poinformowana listownie o terminie??

ilona to zalezy od przychodni. W mojej starej wysyłali czy na szczepienia czy na bilasn zawiadomienia a tu w Raciborzu trzeba samemu o tym pamietac. Ewentualnie przypomną jak jestes u lekarza...... Zadzwonią jak juz jest koniec roku a nie maja odnotowanego ze dziecko sie zgłosiło

Martolinka - to wg tej teorii to ja powinnam mieć ok. 6 cm więcej .:-D
moja Hanka w 26 miesiącu miała 84,5; ciekawe jak Gocha , muszę ją na bilans zapisać może utrafię, że będą akurat zdrowe.

reklama
Do góry