reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
ja na samym poczatku ciazy zlecialam -6kg.
do tej pory waga ledwo drgnie, moze "odrobilam" z tego jakis kilogram-albo i nie.
na poczatku sie balam, ze cos jest nie tak, jem w miare normalnie, nawet zdarza mi sie na miescie "zaszalec" i mam potem seanse drozdzowkowe :):)
dzis mnie ginekolog pocieszyl, ze maluch jest dobrze rozwiniety, byc moze wplyw na to ma zmiana stylu jedzenia--dawniej wystarczyl jeden gigantyczny posilek na dzien i nie bylo problemy, teraz podjadam czesciej, ale skromniejsze ilosci, no i mi sie przemiana materii z tego poprzestawiala ;) oby tak juz zostalo po urodzeniu :D
no i wiecej ruchu, dawniej nie sposob bylo mnie oderwac od komputera-taka praca i hobby ;) a teraz obowiazkowe spacerki, no i zamieszkalam w bloku bez windy ;)
pzdr
j.

to ja lepiej nie bede pisac ile przytylam az wstyd :-pale sporo i to od kad zaczelismy sie starac o dzidziusia bedzie co zrzucac:wściekła/y: ale dam rade rok temu zrzucilam 26 kilo to i teraz mi sie uda wiem to na bank:-)

Weri, pisz śmiało , będzie mi lepiej... Ja dziś weszłam u lekarza na wagę i waże 80:baffled:. Przed ciążą 68:baffled:... Ale ja też już raz schudłam 40 kilo więc i tym razem dam radę:-D.

Weri, pisz śmiało , będzie mi lepiej... Ja dziś weszłam u lekarza na wagę i waże 80:baffled:. Przed ciążą 68:baffled:... Ale ja też już raz schudłam 40 kilo więc i tym razem dam radę:-D.

w koncu ktos normalny!!!! (bez urazy szczuple mamuski:-p) no dobra na poczatku roku wazylam 60 kg zaszlam w ciaze w lutym a potem w 10 tygodniu ciazy wazylam juz 68 kilo:sorry2: teraz w 22 waze 76 :szok: jedni mowia ze po mnie nie widac ze jestem w ciazy drudzy lapia sie za glowe jaka wielka niby jestem sama nie wiem kogo sluchac:sorry2:

mowia ze po mnie nie widac ze jestem w ciazy drudzy lapia sie za glowe jaka wielka niby jestem sama nie wiem kogo sluchac:sorry2:
Weri, ja mam to samo, mnie tez róznie mówią...:baffled::confused: Już kiedyś to pisałam, a teraz powtórzę! Nawołuję , abyśmy póki co miały to gdzieś!!!:cool2:A potem utworzymy grupę wsparcia i będziemy elegancko chudnąć:-p:cool2:

to ja lepiej nie bede pisac ile przytylam az wstyd :-pale sporo i to od kad zaczelismy sie starac o dzidziusia bedzie co zrzucac:wściekła/y: ale dam rade rok temu zrzucilam 26 kilo to i teraz mi sie uda wiem to na bank:-)

:szok: wow dziewczny jak to zrobiłyście??? Mi raz udalo się schudnąć 20 kg ale to z nadmiaru pracy i stresu.

w koncu ktos normalny!!!! (bez urazy szczuple mamuski:-p) no dobra na poczatku roku wazylam 60 kg zaszlam w ciaze w lutym a potem w 10 tygodniu ciazy wazylam juz 68 kilo:sorry2: teraz w 22 waze 76 :szok: jedni mowia ze po mnie nie widac ze jestem w ciazy drudzy lapia sie za glowe jaka wielka niby jestem sama nie wiem kogo sluchac:sorry2:
ja bynajmnieaj nie jestem szczupłą mamusią. Przed ciążą wazyłam 80 kg :zawstydzona/y:a teraz 81,5.
i te moje 1,5 kg na + prezentuje się w tej chwili tak...

a w pierwszej ciąży... przed 55 kg... po 78 :zawstydzona/y:

Weri, ja mam to samo, mnie tez róznie mówią...:baffled::confused: Już kiedyś to pisałam, a teraz powtórzę! Nawołuję , abyśmy póki co miały to gdzieś!!!:cool2:A potem utworzymy grupę wsparcia i będziemy elegancko chudnąć:-p:cool2:

to ja juz dolaczam do tej grupy!!!! 20 tydz i 8kg +

dozy brzuch jak na 1,5 kg prawda????

Nie jest duzy! Jest okraglutki i poprostu ciazowowy!!! :) :-):-):-)

reklama
Do góry