reklama
ja na samym poczatku ciazy zlecialam -6kg.
do tej pory waga ledwo drgnie, moze "odrobilam" z tego jakis kilogram-albo i nie.
na poczatku sie balam, ze cos jest nie tak, jem w miare normalnie, nawet zdarza mi sie na miescie "zaszalec" i mam potem seanse drozdzowkowe
dzis mnie ginekolog pocieszyl, ze maluch jest dobrze rozwiniety, byc moze wplyw na to ma zmiana stylu jedzenia--dawniej wystarczyl jeden gigantyczny posilek na dzien i nie bylo problemy, teraz podjadam czesciej, ale skromniejsze ilosci, no i mi sie przemiana materii z tego poprzestawiala oby tak juz zostalo po urodzeniu
no i wiecej ruchu, dawniej nie sposob bylo mnie oderwac od komputera-taka praca i hobby a teraz obowiazkowe spacerki, no i zamieszkalam w bloku bez windy
pzdr
j.
do tej pory waga ledwo drgnie, moze "odrobilam" z tego jakis kilogram-albo i nie.
na poczatku sie balam, ze cos jest nie tak, jem w miare normalnie, nawet zdarza mi sie na miescie "zaszalec" i mam potem seanse drozdzowkowe
dzis mnie ginekolog pocieszyl, ze maluch jest dobrze rozwiniety, byc moze wplyw na to ma zmiana stylu jedzenia--dawniej wystarczyl jeden gigantyczny posilek na dzien i nie bylo problemy, teraz podjadam czesciej, ale skromniejsze ilosci, no i mi sie przemiana materii z tego poprzestawiala oby tak juz zostalo po urodzeniu
no i wiecej ruchu, dawniej nie sposob bylo mnie oderwac od komputera-taka praca i hobby a teraz obowiazkowe spacerki, no i zamieszkalam w bloku bez windy
pzdr
j.
weri
Fanka BB :)
to ja lepiej nie bede pisac ile przytylam az wstyd ale sporo i to od kad zaczelismy sie starac o dzidziusia bedzie co zrzucac ale dam rade rok temu zrzucilam 26 kilo to i teraz mi sie uda wiem to na bank:-)
mamulica
Weri, pisz śmiało , będzie mi lepiej... Ja dziś weszłam u lekarza na wagę i waże 80. Przed ciążą 68... Ale ja też już raz schudłam 40 kilo więc i tym razem dam radę.
weri
Weri, pisz śmiało , będzie mi lepiej... Ja dziś weszłam u lekarza na wagę i waże 80. Przed ciążą 68... Ale ja też już raz schudłam 40 kilo więc i tym razem dam radę.
w koncu ktos normalny!!!! (bez urazy szczuple mamuski) no dobra na poczatku roku wazylam 60 kg zaszlam w ciaze w lutym a potem w 10 tygodniu ciazy wazylam juz 68 kilo teraz w 22 waze 76 jedni mowia ze po mnie nie widac ze jestem w ciazy drudzy lapia sie za glowe jaka wielka niby jestem sama nie wiem kogo sluchac
mamulica
Weri, ja mam to samo, mnie tez róznie mówią... Już kiedyś to pisałam, a teraz powtórzę! Nawołuję , abyśmy póki co miały to gdzieś!!!A potem utworzymy grupę wsparcia i będziemy elegancko chudnąćmowia ze po mnie nie widac ze jestem w ciazy drudzy lapia sie za glowe jaka wielka niby jestem sama nie wiem kogo sluchac
kilolek
podwójna listopadowa mama
to ja lepiej nie bede pisac ile przytylam az wstyd ale sporo i to od kad zaczelismy sie starac o dzidziusia bedzie co zrzucac ale dam rade rok temu zrzucilam 26 kilo to i teraz mi sie uda wiem to na bank:-)
wow dziewczny jak to zrobiłyście??? Mi raz udalo się schudnąć 20 kg ale to z nadmiaru pracy i stresu.Weri, pisz śmiało , będzie mi lepiej... Ja dziś weszłam u lekarza na wagę i waże 80. Przed ciążą 68... Ale ja też już raz schudłam 40 kilo więc i tym razem dam radę.
ja bynajmnieaj nie jestem szczupłą mamusią. Przed ciążą wazyłam 80 kg a teraz 81,5.w koncu ktos normalny!!!! (bez urazy szczuple mamuski) no dobra na poczatku roku wazylam 60 kg zaszlam w ciaze w lutym a potem w 10 tygodniu ciazy wazylam juz 68 kilo teraz w 22 waze 76 jedni mowia ze po mnie nie widac ze jestem w ciazy drudzy lapia sie za glowe jaka wielka niby jestem sama nie wiem kogo sluchac
i te moje 1,5 kg na + prezentuje się w tej chwili tak...
a w pierwszej ciąży... przed 55 kg... po 78
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Weri, ja mam to samo, mnie tez róznie mówią... Już kiedyś to pisałam, a teraz powtórzę! Nawołuję , abyśmy póki co miały to gdzieś!!!A potem utworzymy grupę wsparcia i będziemy elegancko chudnąć
to ja juz dolaczam do tej grupy!!!! 20 tydz i 8kg +
dozy brzuch jak na 1,5 kg prawda????
Nie jest duzy! Jest okraglutki i poprostu ciazowowy!!! :-):-):-)
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
tak, tak poczekajcie n ate foty w bikini....Nie jest duzy! Jest okraglutki i poprostu ciazowowy!!! :-):-):-)