reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
a ja dalej 72 i waga ani rusz.... :-:)-:)-( musze zaczac biegac a jakos nie moge sie do tego zabrac...
ja 73,ale chyba w koncu rusza.zero slodyczy,tylko jedna beza dziennie-55kcal, wkruszona do jogurtu.

ang dziewczyny,muller ma obledna serie jogurtow light:wisnia,wanila i czekolada; wanila i czekolada albo pomarancz i czekolada. 0% tluszczu, okolo 100 kcal kubeczek a teraz w tesco promocja 5szt za funta:tak:spory

ja 73,ale chyba w koncu rusza.zero slodyczy,tylko jedna beza dziennie-55kcal, wkruszona do jogurtu.

ang dziewczyny,muller ma obledna serie jogurtow light:wisnia,wanila i czekolada; wanila i czekolada albo pomarancz i czekolada. 0% tluszczu, okolo 100 kcal kubeczek a teraz w tesco promocja 5szt za funta:tak:spory

musze sprobowac bo bardzo lubie jogurty :tak:
ja bym chciala zaczac biegac bo na brzuszki przy malym jakos nie moge sie zabrac no ale jak K jest w domu to i tak mam rece pelne roboty...

wiem, ze to nieodpowiedni watek ale wlasciwie wlasciwego watku nie ma....chcialam tylko powiedziec dziewczyna z uk ze znalazlam taka stronke gdzie mozna dostac w tesco darmowki pampersa, vouchery i pudelko do przebierania czy cos podaje link jesli ktos zainteresowany Pampers Village

wiem, ze to nieodpowiedni watek ale wlasciwie wlasciwego watku nie ma....chcialam tylko powiedziec dziewczyna z uk ze znalazlam taka stronke gdzie mozna dostac w tesco darmowki pampersa, vouchery i pudelko do przebierania czy cos podaje link jesli ktos zainteresowany Pampers Village

juz sie loguje :-D:-D choc club karte mam ale na imie mojej mamy wiec pewnie potrzebna bedzie moja wlasna :tak:

U MNIE 60kg. TAKZE ZOSTAŁO 4KG.
Wy na dietach a ja wczoraj cała czekolade zjadłam:-).Jem to co lubię a na wiosne jak jeszcze nie bedzie trzeba duzo odkrywac to długie spacery z młodym zrobia ze mnie modelkę:-D:-D

reklama
Do góry