mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
kilolekdziunka - po co się przyznałąś, ja bym Cię nie wydała !!!
kilolek - nie przyznawaj się
O tobie wiedziałam, ale nie sądziłam że inne za sobą pociągniesz! Wstyd i hańba!
Diabelskie nasienie!
;-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kilolekdziunka - po co się przyznałąś, ja bym Cię nie wydała !!!
kilolek - nie przyznawaj się
kilolek
O tobie wiedziałam, ale nie sądziłam że inne za sobą pociągniesz! Wstyd i hańba!
Diabelskie nasienie!
;-);-);-)
GRATULACJE OGROMNE! :-)pochwale sie, ze dzis dzien cotygodniowego wazenia i nastepne 2kg niecale za mna....hurrrrrra!!!!!:-):-):-):-)
cala noc brzuszkiGRATULACJE OGROMNE! :-)
A co konkretnie robisz?
GRATULACJE OGROMNE! :-)
A co konkretnie robisz?
wcale nie kasiula...ostatnio przez te pogaduchy dwa dni zapomnialam.....cala noc brzuszki
wcale nie kasiula...ostatnio przez te pogaduchy dwa dni zapomnialam.....
poprostu obcielam korytko jak sie dalo i narazie skutkuje....;-) odstawilam chleb, maslo, mlekokrowie- kupuje sojowe, jogurty tez, odstawilam tez ziemniaki, slodycze i ograniczylam troszke owoce bo moglabym je jesc tonami.....
rodzynkiJeju to co ty wogole jesz?? Sily ci niedlugo zabraknie...
wstreciula.....rodzynki