reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
a ja dziś dostałam prezent od mojej wagi :-) pokazała 69,9 kg :tak: nie odchudzam się, prawie już nie trzymam diety, słodycze pochłaniam, a waga jednak powolutku spada :-D

a ja dziś dostałam prezent od mojej wagi :-) pokazała 69,9 kg :tak: nie odchudzam się, prawie już nie trzymam diety, słodycze pochłaniam, a waga jednak powolutku spada :-D
Właśnie, szczęściara:-D:-D..Mi stanęła waga na 79 kg i ani drgnie (z tym, że jest to waga sprzed ciąży):-:)-(..myślałam, że więcej spadnie, jak karmię małą piersią cały czas..:baffled::confused:

mi do wagi sprzed ciazy - 5kg, do tej, co bym chciala - 8kg. waga ostatnio ruszyla,ale wydaje mi sie,ze mleka jakby mniej, wiec musze uwazac :dry:

ja ostatnio skorzystala z wagi u gina, bo ja nie posiadam, i waze tyle co iza:tak: ale sprzed ciazy nadal jeszcze 4kg zostaly:-( a wcinam jak glupia:-(

Ja zanim zaszłam w ciążę ważyłam 53kg, przez 9 miesięcy przytyłam 9kg... Zaraz po ciąży ważyłam 55kg ale teraz chudnę :/ Dużoo pracy przy dziecku, nie ma kiedy zjeść...

reklama
Do góry