wlasnie o tych pisalam kupilam dzisiaj 30 bedzie na 2-3 tygsa tez nowe z wiorkami czekolady....pychotka...tez sa 0% i tez w ofercie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wlasnie o tych pisalam kupilam dzisiaj 30 bedzie na 2-3 tygsa tez nowe z wiorkami czekolady....pychotka...tez sa 0% i tez w ofercie ;-)
Właśnie, szczęściara..Mi stanęła waga na 79 kg i ani drgnie (z tym, że jest to waga sprzed ciąży):--(..myślałam, że więcej spadnie, jak karmię małą piersią cały czas..a ja dziś dostałam prezent od mojej wagi :-) pokazała 69,9 kg nie odchudzam się, prawie już nie trzymam diety, słodycze pochłaniam, a waga jednak powolutku spada
GRATULUJE I ZAZDROSZCZE!!!mi zeszlo do 71,3 wiec ciesze sie jak glupia bo od 2 tyg waga nie chciala ruszyc ani o gram.... zostalo 9kg do wagi sprzed ciazy :-)